Grafik til slagtning af rådyr søges.
-
- UDMELDT AF NVF
- Indlæg: 3180
- Tilmeldt: 4. mar 2007, 15:13
- Interesser: ....
- Geografisk sted: ....
- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 499 times
Grafik til slagtning af rådyr søges.
Er der nogen der har noget grafik der kan vise mig de forskellige udsnit i f.eks. et rådyr?
Evt. en der kan tegne det?
Min egen overskrift var tilstrækkelig
Evt. en der kan tegne det?
Min egen overskrift var tilstrækkelig
Senest rettet af Rixen 11. dec 2014, 17:04, rettet i alt 2 gange.
-
- Platin Member
- Indlæg: 1522
- Tilmeldt: 8. jan 2012, 22:48
- Interesser: jagt
- Geografisk sted: København
- Has thanked: 3337 times
- Been thanked: 414 times
Re: Vildt anatomi ved slagtning
Det er ikke helt det du spørger om, men ham ser fortæller en del om de forskellige udskæringer imedens han demonstrerer en meget effektivt udseende måde at forlægge et dyr på:Rixen skrev:Er der nogen der har noget grafik der kan vise mig de forskellige udsnit i f.eks. et rådyr?
Evt. en der kan tegne det?
http://nordisk-forum.dk/viewtopic.php?f ... to+butcher
- Slettegaard
- Bronze Member
- Indlæg: 171
- Tilmeldt: 9. feb 2008, 17:14
- Interesser: Jagt
- Geografisk sted: Nordsjælland
- Been thanked: 3 times
-
- UDMELDT AF NVF
- Indlæg: 3180
- Tilmeldt: 4. mar 2007, 15:13
- Interesser: ....
- Geografisk sted: ....
- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 499 times
Re: Vildt anatomi ved slagtning
Rigtig god film, Kalthoff. Jeg har godt set den før, og havde den i baghovedet ved sidste slagtning. Jeg savnede bare noget mere detaljeret info om de forskellige stykker jeg skar ud. Han er iøvrigt ret skrap til det.
Tak for billedet Slettegaard, det var præcis hvad jeg søgte. Den bliver lige printet ud
Tak for billedet Slettegaard, det var præcis hvad jeg søgte. Den bliver lige printet ud
-
- Gold Member
- Indlæg: 659
- Tilmeldt: 12. maj 2013, 21:06
- Interesser: Foto Skydning Jagt Genladning
- Geografisk sted: Roskilde
- Has thanked: 193 times
- Been thanked: 86 times
Re: Vildt anatomi ved slagtning
Sindsygt god video, så god gad jeg godt være :) tak for den.Kalthoff skrev:
Det er ikke helt det du spørger om, men ham ser fortæller en del om de forskellige udskæringer imedens han demonstrerer en meget effektivt udseende måde at forlægge et dyr på:
http://nordisk-forum.dk/viewtopic.php?f ... to+butcher
"20 years ago we had Johnny Cash, Bob Hope and Steve Jobs. Now we have no Cash, no Hope and no Jobs. Please God, don't take Kevin Bacon."
- Slettegaard
- Bronze Member
- Indlæg: 171
- Tilmeldt: 9. feb 2008, 17:14
- Interesser: Jagt
- Geografisk sted: Nordsjælland
- Been thanked: 3 times
Re: Vildt anatomi ved slagtning
Var så lidt, glad for at kunne hjælpe.Rixen skrev: Tak for billedet Slettegaard, det var præcis hvad jeg søgte. Den bliver lige printet ud
-
- Banned
- Indlæg: 2496
- Tilmeldt: 10. jan 2012, 17:32
- Interesser: Jagt, håndvåben og militærhist
- Geografisk sted: Vestjylland
- Has thanked: 371 times
- Been thanked: 189 times
Re: Vildt anatomi ved slagtning
Postmanden kommer nok til Rixen i morgen med underholdning
Håber, der er tilfredsstillende underholdning
Håber, der er tilfredsstillende underholdning
Utaknemmelighed er verdens løn!!!
-
- Platin Member
- Indlæg: 2973
- Tilmeldt: 17. okt 2010, 23:49
- Interesser: Jagt, skydevåben...
- Geografisk sted: Midtjylland
- Has thanked: 259 times
- Been thanked: 513 times
Re: Vildt anatomi ved slagtning
Her er en med udbening og opskæring af kølle og der er også en med bov: https://www.youtube.com/watch?v=1SA8vy4 ... F9G1bzh67Q
Min egen standard-metode til køller: Udben (som i videon), skær skankekød fra, fjern kirtlen og pulsåren og snør sammen til en tyk "pølse". Inden tilberedning smider man lige lidt fedtstrimler (gerne kalvefedt) ovenpå. Man kan også lægge lidt fedt inden i når man snørrer sammen. Kalvefedt giver en mild, men god smag, samt holder lidt på safterne. I ovnen v. 175° til den har en passende temperatur. Hæld væde på undervejs, så det ikke tørrer alt for meget ud.
Det bliver rimelig mørt, ikke for tørt og smagen er ikke så stærk, som når den får max gas med fløde, salt og bacon (det kan jeg simpelthen ikke have).
Min egen standard-metode til køller: Udben (som i videon), skær skankekød fra, fjern kirtlen og pulsåren og snør sammen til en tyk "pølse". Inden tilberedning smider man lige lidt fedtstrimler (gerne kalvefedt) ovenpå. Man kan også lægge lidt fedt inden i når man snørrer sammen. Kalvefedt giver en mild, men god smag, samt holder lidt på safterne. I ovnen v. 175° til den har en passende temperatur. Hæld væde på undervejs, så det ikke tørrer alt for meget ud.
Det bliver rimelig mørt, ikke for tørt og smagen er ikke så stærk, som når den får max gas med fløde, salt og bacon (det kan jeg simpelthen ikke have).
- 308 W
- Platin Member
- Indlæg: 3590
- Tilmeldt: 7. maj 2011, 20:27
- Interesser: Jagt & Hundetræning
- Geografisk sted: Midt/Vestjylland
- Has thanked: 287 times
- Been thanked: 301 times
Re: Sv: Vildt anatomi ved slagtning
Lige hvad jeg manglede [emoji106] [emoji3] tak
Sendt fra min Lenovo S6000L-F med Tapatalk