Personligt, så finder jeg en konveks æg lækker at arbejde med. Så længe det ikke er en fed konveks æg.Raptor357 skrev: ↑27. jan 2022, 22:23Så er der landet en phk fra knive og værktøj i holland.
Bare man tager den i hånden, så kan man mærke at den ikke er som andre. Bevares min m2m fra Lionsteel er mere lækker, men den her er bare et bedre værktøj. Med våde hænder er grebet ikke mærkbart ringere, hvor micarta håndtaget på den italienske kniv giver et markant ringere greb når det er vådt.
Jeg har ikke prøvet blod.
Jeg kan ikke lige lure om den skal slibes øv skarp med en convex slibning som den har eller den skal slibes lige. Jeg forstår at en conveks slibning er en fordel på økser og overlevelsesknive, men en jagtkniv?
Hvorfor har fellkniven slebet den convekst…
Hvis jeg modtager en kniv med V-æg, så sliber jeg den selv om til konveks.
Om det er en ulempe i en jagtkniv skal jeg ikke gøre mig klog på, men du har en stærk æg, som er nem at holde ved lige.