GoPro mount til bue

Går du på buejagt eller skyder du med armbrøst, eller har du planer herom? Forum for historier, spørgsmål og grej til strengeinstrumenter.
SuneHJ
Bronze Member
Bronze Member
Indlæg: 44
Tilmeldt: 1. dec 2015, 15:11
Interesser: Jagt
Geografisk sted: Jylland
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

GoPro mount til bue

Indlægaf SuneHJ » 30. nov 2017, 13:13

Jeg vil lige dele mine oplevelser med købet af et GoPro kamera mount til min compound bue. Det er til et GoPro kamera og er lavet af et amerikansk firma der hedder Bowfinger https://www.bowfingerarchery.com/product-page/zx5-bow-camera-mount-for-gopro-4144-4145
I princippet er det et stykke fræset aluminium der er tilpasset GoPros særlige monteringssystem. Herudover er der en meget lille gummi dæmper.

Nå, men jeg købte den på Amazon.com (kunne ikke finde den i EU) og får den leveret til min Shopusa adresse. Nu har jeg lige fået at vide, at min pakke er tilbageholdt fordi en "pakke dame" har betegnet den som "Dangerous goods" - sikkert fordi den er afsendt af et firma der hedder noget med Bowhunting supply, så hun tror det er et farligt våben :wall: :mad:

Det er dog ikke helt ovre endnu.... jeg har talt med shopusa's kontor her i Danmark (man kan ikke ringe til stedet i Virginia - meget belejligt), og de vil gøre hvad de kan for at jeg får min lille dims

Jeg vil opdatere senere når jeg får ny status - jeg trængte bare til at få lidt afløb, og samtidig fortælle at man skal være varsom med hvad man bestiller i USA - man risikerer at miste det.

Forsøger mig lige med et billede:
Billede

Jeg antager at alle kan se hvor nemt dimsen kan blive til et dødeligt våben..... :biggrin:

Tilbage til "Buejagt."Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster