Det var egentlig meningen at jeg havde tidligt fri i dag og dermed god tid til at tilberede den, men planerne er nu ændret så jeg kommer sent hjem...
Det betyder at kødet skal tilberedes forholdsvist hurtigt

Råd og tips ønskes!
Rygstykkerne er allerede frigjort fra ben.
Her er min plan indtil videre:
Frigør de to rygfileter for sener, hinder.
Krydr dem med rigeligt salt og peber.
Pak dem ind i bacon. (evt. vha. kødnåle eller bomuldssnor)
Steg dem på panden i rigeligt smør med bacon omkring. (hvor længe mon)
Alternativt kunne jeg også smide dem på grillen... Men hvor længe mon?
Alternativ tilgang kunne være at brune dem af i en stegegryde, hælde lidt løg, grøntsager og krydderier (enebær, rosmarin, peber) ved sammen med noget hvidvin.
Lad vinen reducere og så hæld lidt vand og rigeligt piskefløde ved.
Men hvor længe mon?
Tidligere har jeg har god success med at lave hele harer i gryderetter, hvor den koger så længe at kødet nærmest falder af benene.
Men nu er det jo ryg-kød. Ved ikke om det bliver ødelagt af at blive kogt?
Som sagt: Råd og tips ønskes!