Vildsvin kølle på weber

Stedet hvor du deler dine opskrifter med os andre.
Brugeravatar
RKN
This member is
This member is
Indlæg: 2238
Tilmeldt: 24. okt 2009, 10:09
Interesser: Skydning, Jagt og Sverige
Geografisk sted: Jammerbugt
Has thanked: 2083 times
Been thanked: 194 times

Vildsvin kølle på weber

Indlægaf RKN » 14. apr 2017, 19:22

Start med at skyde et vildsvin, afmonter bag køller, og stik et spyd igennem .
Salt , pebber og timinian.
Også på grillen.
Vedhæftede filer
20170414_191025.jpg
20170414_191025.jpg (589.21 KiB) Vist 721 gange
Heller 2 i dunken, end dunken i 2'eren

Brugeravatar
Agamemnon
Platin Member
Platin Member
Indlæg: 1576
Tilmeldt: 6. jan 2008, 15:36
Interesser: Skydning genladning Etymologi
Geografisk sted: København
Has thanked: 415 times
Been thanked: 796 times

Re: Vildsvin kølle på weber

Indlægaf Agamemnon » 14. apr 2017, 19:23

Opskriften er da til at overskue. :razz:
From a place Bambi cannot see, comes a sound Bambi will not hear.

Brugeravatar
Caspian1911
Moderator
Moderator
Indlæg: 2498
Tilmeldt: 1. nov 2006, 16:59
Interesser: IPSC, gamle danske våben
Geografisk sted: Djursland
Has thanked: 150 times
Been thanked: 186 times

Re: Vildsvin kølle på weber

Indlægaf Caspian1911 » 14. apr 2017, 20:04

Kan du sige noget om, hvordan du styrer, at temp. ikke kommer over 58 gr i kernen?
As I hurtled through space, one thought kept crossing my mind - every part of this rocket was supplied by the lowest bidder.
~ John Glenn, RIP


F U B A R
Bronze Member
Bronze Member
Indlæg: 72
Tilmeldt: 9. apr 2008, 15:13
Interesser: WW2 våben long range shooting
Geografisk sted: Østjylland
Has thanked: 4 times
Been thanked: 7 times

Re: Vildsvin kølle på weber

Indlægaf F U B A R » 14. apr 2017, 20:06

:rolf:
Præcis men nogle er det simple bare det bedste
Mvh udlært kok
Og bon appetit

Brugeravatar
Kar 98
Gold Member
Gold Member
Indlæg: 646
Tilmeldt: 26. mar 2004, 22:18
Interesser: Samler våben , jagt , Ammo , s
Geografisk sted: Nordjylland
Has thanked: 7 times
Been thanked: 30 times

Re: Vildsvin kølle på weber

Indlægaf Kar 98 » 14. apr 2017, 22:24

Der lyder lækkert
Tomme hylstre og fyldte flasker gør mig glad

Brugeravatar
RKN
This member is
This member is
Indlæg: 2238
Tilmeldt: 24. okt 2009, 10:09
Interesser: Skydning, Jagt og Sverige
Geografisk sted: Jammerbugt
Has thanked: 2083 times
Been thanked: 194 times

Re: Vildsvin kølle på weber

Indlægaf RKN » 14. apr 2017, 23:43

Caspian1911 skrev:Kan du sige noget om, hvordan du styrer, at temp. ikke kommer over 58 gr i kernen?


Jeg gav dem bare en time på fuld blus.
Aner ikke hvad temperaturen var, de var gemmen stegte, og vildt saftige.
Heller 2 i dunken, end dunken i 2'eren

Brugeravatar
Caspian1911
Moderator
Moderator
Indlæg: 2498
Tilmeldt: 1. nov 2006, 16:59
Interesser: IPSC, gamle danske våben
Geografisk sted: Djursland
Has thanked: 150 times
Been thanked: 186 times

Re: Vildsvin kølle på weber

Indlægaf Caspian1911 » 15. apr 2017, 15:20

RKN skrev:
Caspian1911 skrev:Kan du sige noget om, hvordan du styrer, at temp. ikke kommer over 58 gr i kernen?


Jeg gav dem bare en time på fuld blus.
Aner ikke hvad temperaturen var, de var gemmen stegte, og vildt saftige.

Jeg er ikke vild med gennemstegt vildsvin, derfor mit spørgsmål.

58 gr er perfekt. :eating:
As I hurtled through space, one thought kept crossing my mind - every part of this rocket was supplied by the lowest bidder.
~ John Glenn, RIP


Brugeravatar
Boldsen
Gold Member
Gold Member
Indlæg: 990
Tilmeldt: 24. maj 2011, 17:48
Interesser: Jagt & Regulering
Geografisk sted: Horsens
Has thanked: 50 times
Been thanked: 105 times

Re: Vildsvin kølle på weber

Indlægaf Boldsen » 16. jun 2017, 14:22

Caspian1911 skrev:
RKN skrev:
Caspian1911 skrev:Kan du sige noget om, hvordan du styrer, at temp. ikke kommer over 58 gr i kernen?


Jeg gav dem bare en time på fuld blus.
Aner ikke hvad temperaturen var, de var gemmen stegte, og vildt saftige.

Jeg er ikke vild med gennemstegt vildsvin, derfor mit spørgsmål.

58 gr er perfekt. :eating:


Så er et stegetermometer nok lige sagen for dig :giggle:
Og heldigvis kan låget åbnes samt spjæld oppe og nede reguleres.
Mvh. Boldsen

Veni Vedi Vici


Tilbage til "Fodertønden."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster