Vildsvin kølle på weber

Stedet hvor du deler dine opskrifter med os andre.
Brugeravatar
RKN
This member is
This member is
Indlæg: 2193
Tilmeldt: 24. okt 2009, 10:09
Interesser: Skydning, Jagt og Sverige
Geografisk sted: Jammerbugt
Has thanked: 1968 times
Been thanked: 171 times

Vildsvin kølle på weber

Indlægaf RKN » 14. apr 2017, 19:22

Start med at skyde et vildsvin, afmonter bag køller, og stik et spyd igennem .
Salt , pebber og timinian.
Også på grillen.
Vedhæftede filer
20170414_191025.jpg
20170414_191025.jpg (589.21 KiB) Vist 344 gange
Heller 2 i dunken, end dunken i 2'eren

Brugeravatar
Agamemnon
Platin Member
Platin Member
Indlæg: 1516
Tilmeldt: 6. jan 2008, 15:36
Interesser: Skydning genladning Etymologi
Geografisk sted: København
Has thanked: 340 times
Been thanked: 649 times

Re: Vildsvin kølle på weber

Indlægaf Agamemnon » 14. apr 2017, 19:23

Opskriften er da til at overskue. :razz:
From a place Bambi cannot see, comes a sound Bambi will not hear.

Brugeravatar
Caspian1911
Moderator
Moderator
Indlæg: 2483
Tilmeldt: 1. nov 2006, 16:59
Interesser: IPSC, gamle danske våben
Geografisk sted: Djursland
Has thanked: 121 times
Been thanked: 165 times

Re: Vildsvin kølle på weber

Indlægaf Caspian1911 » 14. apr 2017, 20:04

Kan du sige noget om, hvordan du styrer, at temp. ikke kommer over 58 gr i kernen?
As I hurtled through space, one thought kept crossing my mind - every part of this rocket was supplied by the lowest bidder.
~ John Glenn, RIP


F U B A R
Bronze Member
Bronze Member
Indlæg: 74
Tilmeldt: 9. apr 2008, 15:13
Interesser: WW2 våben long range shooting
Geografisk sted: Østjylland
Has thanked: 3 times
Been thanked: 6 times

Re: Vildsvin kølle på weber

Indlægaf F U B A R » 14. apr 2017, 20:06

:rolf:
Præcis men nogle er det simple bare det bedste
Mvh udlært kok
Og bon appetit

Brugeravatar
Kar 98
Gold Member
Gold Member
Indlæg: 650
Tilmeldt: 26. mar 2004, 22:18
Interesser: Samler våben , jagt , Ammo , s
Geografisk sted: Nordjylland
Has thanked: 7 times
Been thanked: 28 times

Re: Vildsvin kølle på weber

Indlægaf Kar 98 » 14. apr 2017, 22:24

Der lyder lækkert
Tomme hylstre og fyldte flasker gør mig glad

Brugeravatar
RKN
This member is
This member is
Indlæg: 2193
Tilmeldt: 24. okt 2009, 10:09
Interesser: Skydning, Jagt og Sverige
Geografisk sted: Jammerbugt
Has thanked: 1968 times
Been thanked: 171 times

Re: Vildsvin kølle på weber

Indlægaf RKN » 14. apr 2017, 23:43

Caspian1911 skrev:Kan du sige noget om, hvordan du styrer, at temp. ikke kommer over 58 gr i kernen?


Jeg gav dem bare en time på fuld blus.
Aner ikke hvad temperaturen var, de var gemmen stegte, og vildt saftige.
Heller 2 i dunken, end dunken i 2'eren

Brugeravatar
Caspian1911
Moderator
Moderator
Indlæg: 2483
Tilmeldt: 1. nov 2006, 16:59
Interesser: IPSC, gamle danske våben
Geografisk sted: Djursland
Has thanked: 121 times
Been thanked: 165 times

Re: Vildsvin kølle på weber

Indlægaf Caspian1911 » 15. apr 2017, 15:20

RKN skrev:
Caspian1911 skrev:Kan du sige noget om, hvordan du styrer, at temp. ikke kommer over 58 gr i kernen?


Jeg gav dem bare en time på fuld blus.
Aner ikke hvad temperaturen var, de var gemmen stegte, og vildt saftige.

Jeg er ikke vild med gennemstegt vildsvin, derfor mit spørgsmål.

58 gr er perfekt. :eating:
As I hurtled through space, one thought kept crossing my mind - every part of this rocket was supplied by the lowest bidder.
~ John Glenn, RIP



Tilbage til "Fodertønden."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst