Pizza-boller

Stedet hvor du deler dine opskrifter med os andre.
Besvar
Brugeravatar
HappyNanoq
Gone But Not Forgotten
Gone But Not Forgotten
Indlæg: 6630
Tilmeldt: 16. jan 2005, 06:55
Interesser: Mekanik
Geografisk sted: Ikast, midtjylland.
Has thanked: 302 times
Been thanked: 481 times

Pizza-boller

Indlæg af HappyNanoq » 15. jul 2018, 01:08

Prøvede lige en af de tåbelige (tilsyneladende) opskrifter fra fjæsbåg.

Det blev Pizza-Boller.

Det skal lige siges at man kan vælge hvilket som helst fyld man vil.
Jeg valgte derfor skinkestrimler og baconstykker som blev pakket ind i pålægs jamon serrano-skinke eller proscuito. Bare fordi det smager godt.

Købte et par pakker færdig pizzadej på rulleform, samt alt andet jeg syntes der skulle i.
Bacontern, skinkestrimler og ChipotlePorkRub (kødkrydderi) som skulle steges.
JamonSerrano, Proscuito til at rulle det stegte kød ind i.
Pepperoni, selvfølgelig.
Pizzaost efter egen smag, og så altså pizzadejen og tomatsaucen.
20180714_164823.jpg
Nå smed skinke og bacon på stegepanden, sammen med noget hot thai chili/hvidløgsolie (de sorte prikker er klatter af de 2.5theskefulde af olien). Og dryssede hele brevet af krydderier i også.
20180714_171320.jpg
Det frigiver selvfølgelig en del fedtstoffer i stegepanden, som vi ikke vil have med over i pizza-bollerne.
Så når det er stegt færdigt, flyttes det lige over i en dyb tallerken på køkkenrulle.
20180714_171651.jpg
Pizzadejen rulles ud og deles i 6-7-8-9 stykker, efter behov. Med den portion kød (400gram) plus pålægsskinke.. der vil der være til to ruller pizzadej, delt i 6 stykker.
Fik dog delt i 8 stk.

Fremgangsmåden er nem, del i ønsket antal stykker.
Smør med tomatsauce (ca 1 godt fyldt theske), og godt med ost, et par stykker pepperoni.
Og så skinke/bacon i pålægsskinkeskiverne.
Og luk så dejen tæt om indholdet, og klem gerne dejen i samlingerne så evt væske ikke flyder ud under bagningen.
20180714_175452.jpg
Her blev resten af fyldet lige brugt. Tre fik intet fyld ud over bare tomatsauce, ost og pepperoni.
20180714_183031.jpg
Her klar til smøring med smeltet smør, olie eller æg. Kan evt drysses med sesam eller salt.
Bages ved 180°C i 20min.
20180714_184043.jpg
Færdige. Serveres evt med ketchup som dip.
20180714_193342.jpg
Jeg tror det er godt en PRUT ikke smitter på samme måde som et GAB gør.
Dét ville bare være ulideligt for alle.

̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

Jeg skriver sikkert dette indlæg mens jeg sidder og skider.

Brugeravatar
Fnuller
Bronze Member
Bronze Member
Indlæg: 108
Tilmeldt: 19. jan 2006, 02:52
Geografisk sted: Tårnby
Has thanked: 59 times
Been thanked: 15 times

Re: Pizza-boller

Indlæg af Fnuller » 15. jul 2018, 12:59

Hehe, det der blev "opfundet" i kina, for mange 100 år siden..

Baozi:
https://www.youtube.com/watch?v=DerplmGjmi0

Put pizzafyld i, og en tur i ovnen.. badaboom... :giggle:

Besvar