Egentlig var jeg ude efter havørred... men hornfisk er en kærkommen bifangst her i huset
Lillemor er ude her til aften, så det passede lige med at der var mad til bettemanden og jeg
Hornfisken er blevet fileterer, så den er fri for ben. Fileterne har jeg efterfølgende lagt i en lille marinade af citronsaft, citronskal, olivenolie, salt og peber. Inden det røg på grillen, så blev fileterne “syet” på et grilspyd, for at kunne styre det lidt på grillen. De skal ikke have længe!
Som tilbehør er kogte “babykartofler” (ja det stod der sku’ på posen), der efterfølgende er væltet rundt i lidt grøn pesto, og har fået en tur under grill i ovnen. Ligeledes er der smørdampede asparges, og lidt grønt drys af sæsonens ukrudt (løgkarse og skvalderkål).
Det smagte ganske fortrinligt! Og en lidt mere frisk udgave end den (lidt tunge) klassiker, med kofte kartofler og persillesovs.
From coast to kitchen - grillet hornfisk
- Ras.Killing
- Platin Member
- Indlæg: 5152
- Tilmeldt: 15. mar 2009, 22:00
- Interesser: Jagt & pistolskydning
- Geografisk sted: Sy'Fyn
- Has thanked: 1009 times
- Been thanked: 1366 times
From coast to kitchen - grillet hornfisk
"The culture I stand for is sometimes lost into today's society, when in fact society was built on the culture of The Hunter.
Make Fyn fin again!
Make Fyn fin again!