et godt råd: Mørning af kød med ananas
-
- Gone But Not Forgotten
- Indlæg: 437
- Tilmeldt: 12. okt 2007, 14:12
- Interesser: Jagt, Fiskeri og Foto.
- Geografisk sted: NNW for Thisted
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 21 times
et godt råd: Mørning af kød med ananas
:yo: hvis man har noget vildt kød man ved er fraet gammelt dyr,så læg det i oliveolie med skiveskåret annanas 4-5 timer før det steges,,,,,,,jeg garentere det bliver mørt,,,,,sådan gør man i Thailand
:eek: Buffalo
:eek: Buffalo
Led mig ikke i fristelse , jeg kan godt selv finde vej
- PeptoBizmo
- Platin Member
- Indlæg: 2010
- Tilmeldt: 8. apr 2004, 14:51
- Geografisk sted: Midtjylland.
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 183 times
- Kontakt:
Re: et godt råd
Så vidt jeg ved, så skal det være frisk ananas, da de enzymer der mørner kødet ikke tåler varmebehandlingen det gennemgår ved fremstillingen, når det kommer på dåse.
Kiwi skulle have samme virkning.
Kiwi skulle have samme virkning.
At forsøge, er første betingelse for at lykkes.
- Caspian1911
- Moderator
- Indlæg: 4083
- Tilmeldt: 1. nov 2006, 16:59
- Interesser: IPSC, gamle danske våben
- Geografisk sted: Djursland
- Has thanked: 565 times
- Been thanked: 369 times
Re: et godt råd
Tak for informationen, det kan være nyttigt med mange andre typer kød.
Jeg glæder mig til at høre, hvordan et stykke oksebryst opfører sig ved denne behandling
Jeg glæder mig til at høre, hvordan et stykke oksebryst opfører sig ved denne behandling
As I hurtled through space, one thought kept crossing my mind - every part of this rocket was supplied by the lowest bidder.
~ John Glenn, RIP
~ John Glenn, RIP
- Refraktorius
- Admin
- Indlæg: 21720
- Tilmeldt: 23. maj 2006, 11:13
- Interesser: Skydning, dimser og alu-bats
- Geografisk sted: Århus
- Has thanked: 465 times
- Been thanked: 2370 times
Re: et godt råd: Mørning af kød med ananas
Kiwi skulle have samme effekt. (Mon der er af samme grund at man bliver helt "hudløs" i munden når man sætter sig og spiser en hel ananas eller en bakke kiwi?)
"Det tager kun 2 minutter at læse opslagene øverst i et forum."
- PeptoBizmo
- Platin Member
- Indlæg: 2010
- Tilmeldt: 8. apr 2004, 14:51
- Geografisk sted: Midtjylland.
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 183 times
- Kontakt:
Re: et godt råd: Mørning af kød med ananas
Ved ikke med kiwi, men det hjælper at skrælle ananasenRefraktorius skrev:Kiwi skulle have samme effekt. (Mon der er af samme grund at man bliver helt "hudløs" i munden når man sætter sig og spiser en hel ananas eller en bakke kiwi?)
At forsøge, er første betingelse for at lykkes.
- BrotherG
- Bronze Member
- Indlæg: 43
- Tilmeldt: 4. okt 2007, 11:48
- Interesser: Jagt, Pistoler, Rifler
- Geografisk sted: Stor Kbh.
Re: et godt råd: Mørning af kød med ananas
Papaya kan også med fordel benyttes til mørning af kød.
"You failed to maintain your weapon, son" - Harry Brown (Micheal Caine)
- Batler Britton
- Platin Member
- Indlæg: 1779
- Tilmeldt: 25. jan 2007, 19:54
- Interesser: Maskinteknik
- Geografisk sted: Ulfborg
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 20 times
Re: et godt råd: Mørning af kød med ananas
læste lige på bagsiden af husblas fra deutsche gelatine-fabriken:
desserter, der indeholder rå ananas, ingefær og kiwi, kan ikke stivnes med husblas.
disse frugter skal koges, inden husblas tilsættes.
husblas er lavet af hud fra svin.
nu er jeg heller ikke i tvivl om mørningseffekten med disse frugter
desserter, der indeholder rå ananas, ingefær og kiwi, kan ikke stivnes med husblas.
disse frugter skal koges, inden husblas tilsættes.
husblas er lavet af hud fra svin.
nu er jeg heller ikke i tvivl om mørningseffekten med disse frugter
Choose your friends carefully. Your enemies will choose you.
- DCP
- Gold Member
- Indlæg: 505
- Tilmeldt: 12. jan 2009, 20:12
- Interesser: jagt, knivsmedning, lovgivning
- Geografisk sted: København
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 7 times
Re: et godt råd: Mørning af kød med ananas
giver god mening - ingefær er jo super til mørning af kød.
tror at jeg vil prøve sådan en gang mørbrad i Kiwi og papaya...... :eating:
tror også det ville gøre sig rigtigt godt til en gammel sur fasan
tror at jeg vil prøve sådan en gang mørbrad i Kiwi og papaya...... :eating:
tror også det ville gøre sig rigtigt godt til en gammel sur fasan
DCP
- vil altid mere på jagt.
- vil altid mere på jagt.
Re: et godt råd: Mørning af kød med ananas
ja et gammelt husråd lyder også at en snaps skulle gøre det samme
Er det så her man skal sige noget klogt ? :/
- Sierra Leone
- Gone But Not Forgotten
- Indlæg: 392
- Tilmeldt: 10. mar 2007, 15:38
- Interesser: Jagt, Historie og Våben
- Geografisk sted: Sjælland
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 11 times
Re: et godt råd: Mørning af kød med ananas
Er det årsagen til man bliver blød i knæene efter en halv flaske Aalborg?Biker skrev:ja et gammelt husråd lyder også at en snaps skulle gøre det samme
- Guns&Tits
- Gold Member
- Indlæg: 564
- Tilmeldt: 19. nov 2008, 19:17
- Interesser: ........
- Geografisk sted: ........
- Geografisk sted: ..........
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 8 times
Re: et godt råd: Mørning af kød med ananas
Er det årsagen til man bliver blød i knæene efter en halv flaske Aalborg? [/quoteSierra Leone skrev:Biker skrev:ja et gammelt husråd lyder også at en snaps skulle gøre det samme
Samt den grimme nabo kone bliver køn?
..........
-
- Gold Member
- Indlæg: 922
- Tilmeldt: 5. feb 2004, 01:44
- Geografisk sted: Kbh.
- Has thanked: 126 times
- Been thanked: 264 times
Re: et godt råd: Mørning af kød med ananas
Den har jeg også hørt, men dog aldrig prøvet. En ældre jæger fortalte mig engang, at hvis man grydesteger fx. nogle skovduer, som man ikke rigtigt ved om er gamle eller unge duer, så hæld en genstand snaps i gryden, og så skulle kødets substans være ens.Biker skrev:ja et gammelt husråd lyder også at en snaps skulle gøre det samme
- LBJ
- Gold Member
- Indlæg: 775
- Tilmeldt: 14. jan 2009, 08:51
- Interesser: Riffeljagt
- Geografisk sted: Sdr.Jylland
- Has thanked: 93 times
- Been thanked: 14 times
Re: et godt råd: Mørning af kød med ananas
En ide kunne være at skrælle dem førstRefraktorius skrev:Kiwi skulle have samme effekt. (Mon der er af samme grund at man bliver helt "hudløs" i munden når man sætter sig og spiser en hel ananas eller en bakke kiwi?)