Fars faserede grøntsager

Stedet hvor du deler dine opskrifter med os andre.
Besvar
Brugeravatar
Gunnut
Platin Member
Platin Member
Indlæg: 6876
Tilmeldt: 10. apr 2004, 18:40
Interesser: Genladning, jagt
Geografisk sted: Danmark (Jylland nord)
Been thanked: 33 times

Fars faserede grøntsager

Indlæg af Gunnut » 4. maj 2010, 19:00

Der skal bruges:

STORE tomater (ok små kan sagtens bruges, men så skal der bare flere til).
Nogle peberfrugter.
Et løg.
Bacon.
Aubergine.
Et pund flæskefars.
To spk mel.
1½ tsk salt.
Peber.
Et æg.
En til to dl letmælk.

Riv løget og bland løg, æg, fars, salt, peber, mel og mælk sammen.

Udhul tomaterne og pres "kernen" over farsen, således "saften" bliver presset ned i farsen. Skrap det sidste fars/totmakød ud med en teske og kom det i farsen. Mix det hele godt.

Skær peberfrugterne over og fjern kernerene etc. Skær aubeginen over og udhul delvis.

Kom farsen i de udhulede grøntsager og lave et "låg" af en skive bacon.

Læg det på risten i ovnen (eller i et fad, hvis man ikke gider stor rengøring af ovenen....risten giver dog et bedre resultat end et fad, da det giver bedre varme i bund og sider af grøntsagerne) og giv det fra 45 til 60 minutter ved 170 grader varmluft.
Vedhæftede filer
Faseret1.jpg
Der mangler lige bacon og grønpeber på billedet
Faseret1.jpg (81.59 KiB) Vist 1896 gange
faseret2.jpg
Mel, æg, salt, peber, mælk og flæskefars.
faseret2.jpg (77.34 KiB) Vist 1896 gange
faseret3.jpg
Skær toppen af tomaterne og løs kernen fra reste, med en lille skarp kniv.
faseret3.jpg (65.15 KiB) Vist 1896 gange
faseret4.jpg
Udhul tomaten.
faseret4.jpg (67.48 KiB) Vist 1896 gange
faseret5.jpg
Op med kernen/hjertet
faseret5.jpg (66.4 KiB) Vist 1896 gange
faseret6.jpg
Klem kød og saft ud af kernen.
faseret6.jpg (72.75 KiB) Vist 1896 gange
faseret7.jpg
Smid resten af kernen ud.
faseret7.jpg (69.87 KiB) Vist 1896 gange
faseret8.jpg
Udhul alle grøntsager.
faseret8.jpg (94.53 KiB) Vist 1896 gange
faseret9.jpg
Bland et revet løg og al tomatsaft/kød i farsen.
faseret9.jpg (69.44 KiB) Vist 1896 gange
faseret10.jpg
Kom den mixede fars i grøntsagerne.
faseret10.jpg (96.97 KiB) Vist 1896 gange
faseret11.jpg
Læg en baconlåg på og ind i ovnen.
faseret11.jpg (80.34 KiB) Vist 1895 gange
faseret12.jpg
faseret12.jpg (128.73 KiB) Vist 1895 gange
You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life.
-Sir Winston Churchill

PS Har skudt råvildt med 12, .222, .223, .243, 6,5x55, .30.30, .308, .30-06, 7x65R

Brugeravatar
Frank P
Gold Member
Gold Member
Indlæg: 646
Tilmeldt: 3. nov 2006, 12:03
Geografisk sted: København
Has thanked: 37 times
Been thanked: 70 times

Re: Fars taserede grøntsager

Indlæg af Frank P » 4. maj 2010, 19:58

Ser lækkert ud, men overskriften forledte mig til at tro, at du havde taseret (Taser) grøntsagerne, såden strømagtigt :razz:
Frihed er lig med menneskelig autenticitet

Brugeravatar
Gunnut
Platin Member
Platin Member
Indlæg: 6876
Tilmeldt: 10. apr 2004, 18:40
Interesser: Genladning, jagt
Geografisk sted: Danmark (Jylland nord)
Been thanked: 33 times

Re: Fars taserede grøntsager

Indlæg af Gunnut » 4. maj 2010, 20:05

Frank Person skrev:Ser lækkert ud, men overskriften forledte mig til at tro, at du havde taseret (Taser) grøntsagerne, såden strømagtigt :razz:
He, he my bad (er hermed rettet). TAK (Ps det færdige produkt kan godt se lidt taset ud :blink: )
You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life.
-Sir Winston Churchill

PS Har skudt råvildt med 12, .222, .223, .243, 6,5x55, .30.30, .308, .30-06, 7x65R

Besvar