Der skal bruges:
STORE tomater (ok små kan sagtens bruges, men så skal der bare flere til).
Nogle peberfrugter.
Et løg.
Bacon.
Aubergine.
Et pund flæskefars.
To spk mel.
1½ tsk salt.
Peber.
Et æg.
En til to dl letmælk.
Riv løget og bland løg, æg, fars, salt, peber, mel og mælk sammen.
Udhul tomaterne og pres "kernen" over farsen, således "saften" bliver presset ned i farsen. Skrap det sidste fars/totmakød ud med en teske og kom det i farsen. Mix det hele godt.
Skær peberfrugterne over og fjern kernerene etc. Skær aubeginen over og udhul delvis.
Kom farsen i de udhulede grøntsager og lave et "låg" af en skive bacon.
Læg det på risten i ovnen (eller i et fad, hvis man ikke gider stor rengøring af ovenen....risten giver dog et bedre resultat end et fad, da det giver bedre varme i bund og sider af grøntsagerne) og giv det fra 45 til 60 minutter ved 170 grader varmluft.
Fars faserede grøntsager
- Gunnut
- Platin Member
- Indlæg: 6876
- Tilmeldt: 10. apr 2004, 18:40
- Interesser: Genladning, jagt
- Geografisk sted: Danmark (Jylland nord)
- Been thanked: 33 times
Fars faserede grøntsager
- Vedhæftede filer
-
- Der mangler lige bacon og grønpeber på billedet
- Faseret1.jpg (81.59 KiB) Vist 1896 gange
-
- Mel, æg, salt, peber, mælk og flæskefars.
- faseret2.jpg (77.34 KiB) Vist 1896 gange
-
- Skær toppen af tomaterne og løs kernen fra reste, med en lille skarp kniv.
- faseret3.jpg (65.15 KiB) Vist 1896 gange
-
- Udhul tomaten.
- faseret4.jpg (67.48 KiB) Vist 1896 gange
-
- Op med kernen/hjertet
- faseret5.jpg (66.4 KiB) Vist 1896 gange
-
- Klem kød og saft ud af kernen.
- faseret6.jpg (72.75 KiB) Vist 1896 gange
-
- Smid resten af kernen ud.
- faseret7.jpg (69.87 KiB) Vist 1896 gange
-
- Udhul alle grøntsager.
- faseret8.jpg (94.53 KiB) Vist 1896 gange
-
- Bland et revet løg og al tomatsaft/kød i farsen.
- faseret9.jpg (69.44 KiB) Vist 1896 gange
-
- Kom den mixede fars i grøntsagerne.
- faseret10.jpg (96.97 KiB) Vist 1896 gange
-
- Læg en baconlåg på og ind i ovnen.
- faseret11.jpg (80.34 KiB) Vist 1895 gange
-
- faseret12.jpg (128.73 KiB) Vist 1895 gange
You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life.
-Sir Winston Churchill
PS Har skudt råvildt med 12, .222, .223, .243, 6,5x55, .30.30, .308, .30-06, 7x65R
-Sir Winston Churchill
PS Har skudt råvildt med 12, .222, .223, .243, 6,5x55, .30.30, .308, .30-06, 7x65R
- Frank P
- Gold Member
- Indlæg: 646
- Tilmeldt: 3. nov 2006, 12:03
- Geografisk sted: København
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 70 times
Re: Fars taserede grøntsager
Ser lækkert ud, men overskriften forledte mig til at tro, at du havde taseret (Taser) grøntsagerne, såden strømagtigt
Frihed er lig med menneskelig autenticitet
- Gunnut
- Platin Member
- Indlæg: 6876
- Tilmeldt: 10. apr 2004, 18:40
- Interesser: Genladning, jagt
- Geografisk sted: Danmark (Jylland nord)
- Been thanked: 33 times
Re: Fars taserede grøntsager
He, he my bad (er hermed rettet). TAK (Ps det færdige produkt kan godt se lidt taset ud )Frank Person skrev:Ser lækkert ud, men overskriften forledte mig til at tro, at du havde taseret (Taser) grøntsagerne, såden strømagtigt
You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life.
-Sir Winston Churchill
PS Har skudt råvildt med 12, .222, .223, .243, 6,5x55, .30.30, .308, .30-06, 7x65R
-Sir Winston Churchill
PS Har skudt råvildt med 12, .222, .223, .243, 6,5x55, .30.30, .308, .30-06, 7x65R