Portvinssovs

Stedet hvor du deler dine opskrifter med os andre.
Besvar
Brugeravatar
Rytteren
Bronze Member
Bronze Member
Indlæg: 184
Tilmeldt: 15. nov 2005, 11:17
Geografisk sted: Sydjylland

Portvinssovs

Indlæg af Rytteren » 17. maj 2010, 15:20

Så vidt jeg kan se, så har denne klasiker ikke været oppe her :nolisten:

Man tager:

1 flaske portvin
1 bakke champignon
4 oksekødkraft terninger

Portvinen i gryden, de skivede champignon bagefter, derefter de 4 kraftterninger.

Ild under i 1½ - 2 timer indtil næsten al væde er fordampet (lav varme!!)

Derefter ½ liter piskefløde i.

Så kan man - hvis man ikke er så pjattet med at svampene sådan sejler rundt i sovsen - lige give den en tur med en stavblender.

Evt. skal de lige jævnes, men ellers er den klar til at blive nydt, men pas på den er STÆRKT vanedannende :biggrin:

Kan bruges til det meste - fra frikadeller og op.

Hilsen Rytteren
Hvis det mislykkes, så prøv igen, og igen og hold så op.
Folk skulle jo nødig tro at du er helt idiot

Brugeravatar
Garand01
Platin Member
Platin Member
Indlæg: 1652
Tilmeldt: 28. apr 2010, 09:45
Interesser: WW2, Detektor, Knive og Våben.
Geografisk sted: Langebæk Sydsjælland.
Has thanked: 98 times
Been thanked: 85 times

Re: Portvinssovs

Indlæg af Garand01 » 20. maj 2010, 20:20

Mnmmm :smile:
det lyder ret lækkert..
Hav altid din metaldetektor bag i bilen.

Besvar