Side 1 af 1

Portvinssovs

: 17. maj 2010, 15:20
af Rytteren
Så vidt jeg kan se, så har denne klasiker ikke været oppe her :nolisten:

Man tager:

1 flaske portvin
1 bakke champignon
4 oksekødkraft terninger

Portvinen i gryden, de skivede champignon bagefter, derefter de 4 kraftterninger.

Ild under i 1½ - 2 timer indtil næsten al væde er fordampet (lav varme!!)

Derefter ½ liter piskefløde i.

Så kan man - hvis man ikke er så pjattet med at svampene sådan sejler rundt i sovsen - lige give den en tur med en stavblender.

Evt. skal de lige jævnes, men ellers er den klar til at blive nydt, men pas på den er STÆRKT vanedannende :biggrin:

Kan bruges til det meste - fra frikadeller og op.

Hilsen Rytteren

Re: Portvinssovs

: 20. maj 2010, 20:20
af Garand01
Mnmmm :smile:
det lyder ret lækkert..