Brug store Grønlandske pil-selv rejer, lad skallen blive på.
Salt dem godt og lad dem trække i en ½ time, skyl dem derefter godt under koldt vand.
Læg dem på et fintmasket net i røgeovnen/webergrillen, der er foropvarmet til ca. 70 grader og kom røgsmuld på.
Røges herefter i ca. 5 - 8 minutter. Tjek dem undervejs. Hvis de får for lang tid bliver de tørre.
Spises med flûtes, mayonnaise og en kold øl.
bon appetit
Varmrøgede rejer-god snack til fodboldkampen ;o)
- Stengun Mk2
- Bronze Member
- Indlæg: 148
- Tilmeldt: 16. feb 2009, 10:36
- Interesser: Pistolskydning
- Geografisk sted: Midtjylland
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 1 time
Varmrøgede rejer-god snack til fodboldkampen ;o)
En pessimist er en mand,der ser til begge sider,inden han går over en ensrettet vej.
Re: Varmrøgede rejer-god snack til fodboldkampen ;o)
Det kan du ikke være bekendt
Nu sidder jeg jo her og har fået lyst til hjemmerøget rejer - Men har ingen :crying:
Men det skal helt sikkert prøves i weberen her i weekenden
Nu sidder jeg jo her og har fået lyst til hjemmerøget rejer - Men har ingen :crying:
Men det skal helt sikkert prøves i weberen her i weekenden
Er det så her man skal sige noget klogt ? :/
- Stengun Mk2
- Bronze Member
- Indlæg: 148
- Tilmeldt: 16. feb 2009, 10:36
- Interesser: Pistolskydning
- Geografisk sted: Midtjylland
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 1 time
Re: Varmrøgede rejer-god snack til fodboldkampen ;o)
God fornøjelse
de smager bare hammergodt
de smager bare hammergodt
En pessimist er en mand,der ser til begge sider,inden han går over en ensrettet vej.