Jeg er ikke den store fiskespiser, men Fru Nut elsker fisk, så en gang imellem må man jo ofre sig.
Valget faldt på lidt røget laks.
Det eneste der mangler på billederne er citronsaft.
Lav en marinade af;
2 spsk citron saft
2 dl olivenolie
2 tsk groft salt
1 tsk frisk kværnet peber
2-3 fed knust hvidløg
2 tsk estragon
Skære et løg og 3-4 tomater (gerne kryddertomater, cherrytomater e. lign.) og fordel løg og tomater mellem laksen. Erstat evt. løg med forårsløg. Hæld marinanden ud over retten og sæt foliebakken på grillen.
Fars Fisk På Grill
- Gunnut
- Platin Member
- Indlæg: 6876
- Tilmeldt: 10. apr 2004, 18:40
- Interesser: Genladning, jagt
- Geografisk sted: Danmark (Jylland nord)
- Been thanked: 33 times
Fars Fisk På Grill
- Vedhæftede filer
-
- Laks.jpg (99.61 KiB) Vist 2267 gange
-
- Laks1.jpg (84.51 KiB) Vist 2267 gange
-
- Laks2.jpg (65.13 KiB) Vist 2267 gange
-
- Laks3.jpg (105.1 KiB) Vist 2267 gange
-
- Laksfærdig.jpg (109.59 KiB) Vist 2264 gange
You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life.
-Sir Winston Churchill
PS Har skudt råvildt med 12, .222, .223, .243, 6,5x55, .30.30, .308, .30-06, 7x65R
-Sir Winston Churchill
PS Har skudt råvildt med 12, .222, .223, .243, 6,5x55, .30.30, .308, .30-06, 7x65R
- XaVieR
- Banned
- Indlæg: 1597
- Tilmeldt: 23. dec 2007, 17:37
- Interesser: Alt mulig..
- Geografisk sted: Ringkøbing området.
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Re: Fars Fisk På Grill
Det er lidt en skam du kommer så meget marinade i, for så "koger" du bare fisken .. og så ku du jo lige så godt ha brugt din ovn næææ du , ud a foliebakken og op på risten.. ooohm nom nom nom.
nu du ik er den store fiskespiser, så kan jeg varmt anbefale dig næste gang og lave en lakseside med skind på, rids skindet og steg det sprød lige som flæskesvær . det bliver hamrende godt.. og så pensler du bare lige fisken med lidt jordnødde olie med hvidløg og chili , salt og peber.
og husk endelig når du steger fisk på risten, så ska der bare fuld skrald på varmen, ellers hænger fisken i ..
nu du ik er den store fiskespiser, så kan jeg varmt anbefale dig næste gang og lave en lakseside med skind på, rids skindet og steg det sprød lige som flæskesvær . det bliver hamrende godt.. og så pensler du bare lige fisken med lidt jordnødde olie med hvidløg og chili , salt og peber.
og husk endelig når du steger fisk på risten, så ska der bare fuld skrald på varmen, ellers hænger fisken i ..
Rigtige mænd går i Waders
Står der SAUER på blokken, er riflen på toppen
Står der SAUER på blokken, er riflen på toppen
- Gunnut
- Platin Member
- Indlæg: 6876
- Tilmeldt: 10. apr 2004, 18:40
- Interesser: Genladning, jagt
- Geografisk sted: Danmark (Jylland nord)
- Been thanked: 33 times
Re: Fars Fisk På Grill
He he det er muligt, men prøv nu bare retten og så fortæl mig om ikke den er "hmmmmmh top nice"XaVieR skrev:Det er lidt en skam du kommer så meget marinade i, for så "koger" du bare fisken .. og så ku du jo lige så godt ha brugt din ovn næææ du , ud a foliebakken og op på risten.. ooohm nom nom nom.
nu du ik er den store fiskespiser, så kan jeg varmt anbefale dig næste gang og lave en lakseside med skind på, rids skindet og steg det sprød lige som flæskesvær . det bliver hamrende godt.. og så pensler du bare lige fisken med lidt jordnødde olie med hvidløg og chili , salt og peber.
og husk endelig når du steger fisk på risten, så ska der bare fuld skrald på varmen, ellers hænger fisken i ..
You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life.
-Sir Winston Churchill
PS Har skudt råvildt med 12, .222, .223, .243, 6,5x55, .30.30, .308, .30-06, 7x65R
-Sir Winston Churchill
PS Har skudt råvildt med 12, .222, .223, .243, 6,5x55, .30.30, .308, .30-06, 7x65R