Fars Fisk På Grill

Stedet hvor du deler dine opskrifter med os andre.
Besvar
Brugeravatar
Gunnut
Platin Member
Platin Member
Indlæg: 6876
Tilmeldt: 10. apr 2004, 18:40
Interesser: Genladning, jagt
Geografisk sted: Danmark (Jylland nord)
Been thanked: 33 times

Fars Fisk På Grill

Indlæg af Gunnut » 9. jul 2010, 12:00

Jeg er ikke den store fiskespiser, men Fru Nut elsker fisk, så en gang imellem må man jo ofre sig.

Valget faldt på lidt røget laks.

Det eneste der mangler på billederne er citronsaft.

Lav en marinade af;

2 spsk citron saft
2 dl olivenolie
2 tsk groft salt
1 tsk frisk kværnet peber
2-3 fed knust hvidløg
2 tsk estragon

Skære et løg og 3-4 tomater (gerne kryddertomater, cherrytomater e. lign.) og fordel løg og tomater mellem laksen. Erstat evt. løg med forårsløg. Hæld marinanden ud over retten og sæt foliebakken på grillen.
Vedhæftede filer
Laks.jpg
Laks.jpg (99.61 KiB) Vist 2265 gange
Laks1.jpg
Laks1.jpg (84.51 KiB) Vist 2265 gange
Laks2.jpg
Laks2.jpg (65.13 KiB) Vist 2265 gange
Laks3.jpg
Laks3.jpg (105.1 KiB) Vist 2265 gange
Laksfærdig.jpg
Laksfærdig.jpg (109.59 KiB) Vist 2262 gange
You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life.
-Sir Winston Churchill

PS Har skudt råvildt med 12, .222, .223, .243, 6,5x55, .30.30, .308, .30-06, 7x65R

Brugeravatar
XaVieR
Banned
Banned
Indlæg: 1597
Tilmeldt: 23. dec 2007, 17:37
Interesser: Alt mulig..
Geografisk sted: Ringkøbing området.
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Re: Fars Fisk På Grill

Indlæg af XaVieR » 9. jul 2010, 12:16

Det er lidt en skam du kommer så meget marinade i, for så "koger" du bare fisken .. og så ku du jo lige så godt ha brugt din ovn :blink: næææ du , ud a foliebakken og op på risten.. ooohm nom nom nom.
nu du ik er den store fiskespiser, så kan jeg varmt anbefale dig næste gang og lave en lakseside med skind på, rids skindet og steg det sprød lige som flæskesvær . det bliver hamrende godt.. og så pensler du bare lige fisken med lidt jordnødde olie med hvidløg og chili , salt og peber.
og husk endelig når du steger fisk på risten, så ska der bare fuld skrald på varmen, ellers hænger fisken i ..
Rigtige mænd går i Waders
Står der SAUER på blokken, er riflen på toppen

Brugeravatar
Gunnut
Platin Member
Platin Member
Indlæg: 6876
Tilmeldt: 10. apr 2004, 18:40
Interesser: Genladning, jagt
Geografisk sted: Danmark (Jylland nord)
Been thanked: 33 times

Re: Fars Fisk På Grill

Indlæg af Gunnut » 13. jul 2010, 14:36

XaVieR skrev:Det er lidt en skam du kommer så meget marinade i, for så "koger" du bare fisken .. og så ku du jo lige så godt ha brugt din ovn :blink: næææ du , ud a foliebakken og op på risten.. ooohm nom nom nom.
nu du ik er den store fiskespiser, så kan jeg varmt anbefale dig næste gang og lave en lakseside med skind på, rids skindet og steg det sprød lige som flæskesvær . det bliver hamrende godt.. og så pensler du bare lige fisken med lidt jordnødde olie med hvidløg og chili , salt og peber.
og husk endelig når du steger fisk på risten, så ska der bare fuld skrald på varmen, ellers hænger fisken i ..
He he det er muligt, men prøv nu bare retten og så fortæl mig om ikke den er "hmmmmmh top nice" :twisted:
You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life.
-Sir Winston Churchill

PS Har skudt råvildt med 12, .222, .223, .243, 6,5x55, .30.30, .308, .30-06, 7x65R

Besvar