hvor nøjes med 6 om dagen når kan få mere

Stedet hvor du deler dine opskrifter med os andre.
Besvar
Brugeravatar
Lerche
Platin Member
Platin Member
Indlæg: 1716
Tilmeldt: 3. feb 2010, 11:30
Interesser: mad, jagt, skyning
Geografisk sted: der ude ved rakkerne
Has thanked: 14 times
Been thanked: 27 times

hvor nøjes med 6 om dagen når kan få mere

Indlæg af Lerche » 5. aug 2010, 17:48

Man skal jo være lidt sund og haven passes
der skal jo til tider tyndes lidt ud i alle de vækster der nu er
så her er lidt hvordan man kan bruge det hele.
Man behøver ikke at have alt. kræver kun man er lidt inovativ :giggle:
DSC_0850.jpg
div grønt
DSC_0850.jpg (37.67 KiB) Vist 2171 gange
I denne ret indgår der 17 forskeldige grøntsager to af dem er tomater
de snittes i mindre stykker nogle efter størelse andre efter smag

de her skal have mest tid i panden
rodfrugt.JPG
rødbede,bønne,pastinak,pesillerod,gulerod,kartofeler
rodfrugt.JPG (76.6 KiB) Vist 2170 gange
skal ikke have så meget
grønt.JPG
aubergine,squash.chalotteløg,porretop,top fra knoldselleri,tomat,
grønt.JPG (30.52 KiB) Vist 2171 gange
de næste giver en masse smag hvis man ikke kender ingefær så vær lidt varsom har meget smag har brugt godt 2 cm i denne ret.husk i chillier er der rigtig meget af den stærke smag i kernerne
Når man er færdig med disse skal man vaske finger for det kan svige rigtig meget hvis man klør sig i øjet eller andre følsomme steder :giggle:
løg.JPG
hvidløg,chilli,ingefær
løg.JPG (73.08 KiB) Vist 2170 gange
Rolig der er skam kød i retten kan være næsten alt muligt kød har kylling og bacon
kød.JPG
kød.JPG (26.99 KiB) Vist 2170 gange
fremgangs måde: tændpanden på fuld styrke lidt olie inden den bliver varm så bacon når det har svitse lidt så kom kødet i, når det har været i panden lidt ryk det lidt til siden kom rødbederne i (grunden til de ikke skal stege med det andet er de farver rigtig meget ind til de er ristet lidt, her efter jordfrugt og bønner når det har stegt lidt kom de øvrige i til sidst chilli,ingefær,hvidløg
metode1.JPG
metode1.JPG (40.97 KiB) Vist 2171 gange
det hele kan man give lidt lime til at tage toppen af chillien

Det næste er vigtig porretoppen skal i til sidst og skal kun lige vendes rundt i det. Fordi hvis porre toppen tager farve smager den frygtelig
DSC_0881.jpg
DSC_0881.jpg (45.22 KiB) Vist 2170 gange
så i et fad hæld lidt mælk i ca 2-3dl derefter ind i ovenen ved 220 grader en halv time
serveres med flyts til
DSC_0882.jpg
den færdigeret til ovenen
DSC_0882.jpg (43.57 KiB) Vist 2157 gange
Lerche der glæder sig til 16 maj

Besvar