Man skal jo være lidt sund og haven passes
der skal jo til tider tyndes lidt ud i alle de vækster der nu er
så her er lidt hvordan man kan bruge det hele.
Man behøver ikke at have alt. kræver kun man er lidt inovativ
I denne ret indgår der 17 forskeldige grøntsager to af dem er tomater
de snittes i mindre stykker nogle efter størelse andre efter smag
de her skal have mest tid i panden
skal ikke have så meget
de næste giver en masse smag hvis man ikke kender ingefær så vær lidt varsom har meget smag har brugt godt 2 cm i denne ret.husk i chillier er der rigtig meget af den stærke smag i kernerne
Når man er færdig med disse skal man vaske finger for det kan svige rigtig meget hvis man klør sig i øjet eller andre følsomme steder
Rolig der er skam kød i retten kan være næsten alt muligt kød har kylling og bacon
fremgangs måde: tændpanden på fuld styrke lidt olie inden den bliver varm så bacon når det har svitse lidt så kom kødet i, når det har været i panden lidt ryk det lidt til siden kom rødbederne i (grunden til de ikke skal stege med det andet er de farver rigtig meget ind til de er ristet lidt, her efter jordfrugt og bønner når det har stegt lidt kom de øvrige i til sidst chilli,ingefær,hvidløg
det hele kan man give lidt lime til at tage toppen af chillien
Det næste er vigtig porretoppen skal i til sidst og skal kun lige vendes rundt i det. Fordi hvis porre toppen tager farve smager den frygtelig
så i et fad hæld lidt mælk i ca 2-3dl derefter ind i ovenen ved 220 grader en halv time
serveres med flyts til