Vildand Ragu ( med foto og step by step fra start til slut).
: 19. aug 2010, 12:41
Go jæger mad.
Ingredienser (Vildtragout):
½-3/4 kg.vildtkød
250 g.champinons
3-4gulerødder
salt
peber
2 fedhvidløg
½ l.rødvin
½ l.fløde
200 g.grønne ærter
Fedtstof til stegningen
Fremgangsmåde (Vildtragout):
Andebryst skåret fra benet og i mindre stykker svitses,og tilsættes ca ½ L rødvin,lad det småsurre i ca 10 min.sammen lidt salt og peber,samt hvidløg(2fed)-
3-4 gulerødder skæres i mindre stykker og tilsættes vildtgryden.
efter ca 20 min tilsættes: 250g champinons skåret i skiver,og som er let brunet, kommes i vildtgryden Derefter kommes fløden i, under omrørring. Lad det hele småsnurre i ca 3/4 time, man kan nu tilsætte mad kulør og sovsejævner efter smag/farve/konsistens.
tilbehør : katoffel mos eller nye katofler. med baconpynt evt kogte grønsagsblanding.
På billedern bruger jeg ca det dobbelte af alt, da der skal være til 8 mand.
Ingredienser (Vildtragout):
½-3/4 kg.vildtkød
250 g.champinons
3-4gulerødder
salt
peber
2 fedhvidløg
½ l.rødvin
½ l.fløde
200 g.grønne ærter
Fedtstof til stegningen
Fremgangsmåde (Vildtragout):
Andebryst skåret fra benet og i mindre stykker svitses,og tilsættes ca ½ L rødvin,lad det småsurre i ca 10 min.sammen lidt salt og peber,samt hvidløg(2fed)-
3-4 gulerødder skæres i mindre stykker og tilsættes vildtgryden.
efter ca 20 min tilsættes: 250g champinons skåret i skiver,og som er let brunet, kommes i vildtgryden Derefter kommes fløden i, under omrørring. Lad det hele småsnurre i ca 3/4 time, man kan nu tilsætte mad kulør og sovsejævner efter smag/farve/konsistens.
tilbehør : katoffel mos eller nye katofler. med baconpynt evt kogte grønsagsblanding.
På billedern bruger jeg ca det dobbelte af alt, da der skal være til 8 mand.