Side 1 af 1

Vildand Ragu ( med foto og step by step fra start til slut).

: 19. aug 2010, 12:41
af Paco
Go jæger mad.

Ingredienser (Vildtragout):

½-3/4 kg.vildtkød
250 g.champinons
3-4gulerødder
salt
peber
2 fedhvidløg
½ l.rødvin
½ l.fløde
200 g.grønne ærter
Fedtstof til stegningen

Fremgangsmåde (Vildtragout):

Andebryst skåret fra benet og i mindre stykker svitses,og tilsættes ca ½ L rødvin,lad det småsurre i ca 10 min.sammen lidt salt og peber,samt hvidløg(2fed)-

3-4 gulerødder skæres i mindre stykker og tilsættes vildtgryden.
efter ca 20 min tilsættes: 250g champinons skåret i skiver,og som er let brunet, kommes i vildtgryden Derefter kommes fløden i, under omrørring. Lad det hele småsnurre i ca 3/4 time, man kan nu tilsætte mad kulør og sovsejævner efter smag/farve/konsistens.

tilbehør : katoffel mos eller nye katofler. med baconpynt evt kogte grønsagsblanding.

På billedern bruger jeg ca det dobbelte af alt, da der skal være til 8 mand.

Re: Vildand Ragu ( med foto og step by step fra start til slut).

: 19. aug 2010, 15:16
af 458hunter
Nam nam :yo:

Re: Vildand Ragu ( med foto og step by step fra start til slut).

: 19. aug 2010, 15:20
af PerD
Det skal prøves! :razz:

Re: Vildand Ragu ( med foto og step by step fra start til slut).

: 21. aug 2010, 13:37
af XaVieR
Den her opskrift er bare total super :rock:
bonus er at den kan bruges med alt slags kød, og den bliver bestemt ik dårligere af at man tilsætter grofthakket løg der har fået en svitser på panden så de er let gylden brune, lidt chili og frisk basilikum / timian ..

Paco.. TOTAL MUMS :razz:

Re: Vildand Ragu ( med foto og step by step fra start til slut).

: 21. aug 2010, 13:47
af Revolvermand
ser godt ud, det skal prøves.
nu bliver man jo helt lækkersulten
:razz:

Re: Vildand Ragu ( med foto og step by step fra start til slut).

: 18. sep 2010, 12:34
af Slettegaard
ja det ser rigtigt lækkert ud, vil prøve det i aften bare med råvildtkød. men hvad skal ærterne bruges til? :giggle:

Re: Vildand Ragu ( med foto og step by step fra start til slut).

: 19. sep 2010, 18:23
af Slettegaard
så blev retten prøvet, og jeg må sige det ikke er sidste gang jeg har lavet den, smagte barer godt, selv konen var vild med den. eneste problem der var for lidt af den

Re: Vildand Ragu ( med foto og step by step fra start til slut).

: 16. dec 2010, 18:23
af Cordes
Afprøvet med et genialt resultalt. Super lækker ret :eating:

Re: Vildand Ragu ( med foto og step by step fra start til sl

: 11. nov 2011, 21:28
af Karlo
Lavede den med nogle af mine første skudte ænder nogensinde. Det var helt sikkert en succes, og den er gemt og skal bruges igen og igen! :numberone:

Re: Vildand Ragu ( med foto og step by step fra start til sl

: 12. feb 2012, 14:36
af Paco
så er retten prøvet med krondyr hjerter !!! kan kun sige mums!!!!!!!

i dag skal den prøves med vildsvin /rådyr til mine fødselsdags gæster!

Re: Vildand Ragu ( med foto og step by step fra start til sl

: 12. feb 2012, 16:00
af Lasse68
:danishgun: :newyear: :drinking: :Fyrværkeri: :eating: :danish:

Re: Vildand Ragu ( med foto og step by step fra start til sl

: 12. feb 2012, 18:35
af Aske
Et lille hint ...

kog skrog eller ben med i retten og fisk dem/det op inden jævning/servering.

Det giver også smag og smag skulle jo nødig gå til spilde.. :eating:

Re: Vildand Ragu ( med foto og step by step fra start til sl

: 1. okt 2013, 01:12
af SKBHunter
Retten er testet med en kombination af vildand og due serveret på ris, og var en stor succes.

Jeg tilføjede 2 hakkede løg og lidt bouillon til opskriften, og så byttede jeg lidt af rødvinen ud med portvin - det kan godt anbefales!