super nem og helt i top svinemørbrad på champignons bund

Stedet hvor du deler dine opskrifter med os andre.
Besvar
Brugeravatar
Lerche
Platin Member
Platin Member
Indlæg: 1716
Tilmeldt: 3. feb 2010, 11:30
Interesser: mad, jagt, skyning
Geografisk sted: der ude ved rakkerne
Has thanked: 14 times
Been thanked: 27 times

super nem og helt i top svinemørbrad på champignons bund

Indlæg af Lerche » 21. nov 2010, 17:02

Det her er det godt nok nemt :giggle:

1 svinemørbrad (afpudset)
500 gram champinon fordi det var i pakken tror 250 gram kunne gøre det
ca 2-300 gram bacon
et stort løg eller to små
2-3 tsk salt alt efter ens salt behov
lidt frisk kvænet peber
½ litter kaffe fløde. vil helt sikkert ikke blive dårlig hvis man vælger piske fløde :giggle:
1 lille dusk kruspetersille

vi får hassel bagte kartofler og flyts til god appetit

ps. er sikker på andet kød vil kunne bruges

alt skæres i mindre tern løg hakkes liså petersillen

champinon løg og bacon blandes sammen med salt og peberog lægges i et ildfast fad mørbarden skæres i passende stykker trykkes lidt ned i champinonen her efter pjaskes fløden over drys lidt peber os salt igen og til slut drysses den hakket petersille ud over

så skal det ind i ovenen ved god varme ,med varm luft 200 grader eller mere min over er ikke stabil på sin temperatur scala men kan da bruges på rutinen :giggle:

men er samme til som de hassel bagte kartofler skal have de skal stå på en risten oven over
DSC_1028.jpg
DSC_1028.jpg (38.5 KiB) Vist 1311 gange
DSC_1029.jpg
Klar til ovenen
DSC_1029.jpg (48.07 KiB) Vist 1312 gange
Lerche der glæder sig til 16 maj

Besvar