Det her er det godt nok nemt
1 svinemørbrad (afpudset)
500 gram champinon fordi det var i pakken tror 250 gram kunne gøre det
ca 2-300 gram bacon
et stort løg eller to små
2-3 tsk salt alt efter ens salt behov
lidt frisk kvænet peber
½ litter kaffe fløde. vil helt sikkert ikke blive dårlig hvis man vælger piske fløde
1 lille dusk kruspetersille
vi får hassel bagte kartofler og flyts til god appetit
ps. er sikker på andet kød vil kunne bruges
alt skæres i mindre tern løg hakkes liså petersillen
champinon løg og bacon blandes sammen med salt og peberog lægges i et ildfast fad mørbarden skæres i passende stykker trykkes lidt ned i champinonen her efter pjaskes fløden over drys lidt peber os salt igen og til slut drysses den hakket petersille ud over
så skal det ind i ovenen ved god varme ,med varm luft 200 grader eller mere min over er ikke stabil på sin temperatur scala men kan da bruges på rutinen
men er samme til som de hassel bagte kartofler skal have de skal stå på en risten oven over