gør kødhakkeren ren med lidt løg og havergryn, lav frikadele

Stedet hvor du deler dine opskrifter med os andre.
Besvar
Brugeravatar
Lerche
Platin Member
Platin Member
Indlæg: 1716
Tilmeldt: 3. feb 2010, 11:30
Interesser: mad, jagt, skyning
Geografisk sted: der ude ved rakkerne
Has thanked: 14 times
Been thanked: 27 times

gør kødhakkeren ren med lidt løg og havergryn, lav frikadele

Indlæg af Lerche » 23. nov 2010, 19:35

vi er jo nok mange der har vildt gennem kødhakkeren og hvis man ikke lige giver den lidt brød eller haver gryn så er der jo masser af kød tilbage i den. Her var det jeg fik den indskydelse hvorfor ikke lige smide lidt bacon der efter et stort løg og til sidst havergryn gennem min kødhakker nu hvor jeg har grisset den til med lidt råvildt. dette lavede jeg til frikadeller blev faktisk godt

råvare liste alt er ca

300 gram vildtfars
70 gram bacon
60 gram revet sqash (kan udværes)
1 løg
1 æg
lidt fond fra dyret som jeg forlagte (kan os undlades)
en lille håndfuld havergryn
en spsk mel
salt og peber
etv lidt vand

her efter laves de som helt almindelige frikadeller
Lerche der glæder sig til 16 maj

Besvar