Så er der Gratis mad Nok lidt sent årstiden er over
Men skal have det i aften
Men når efteråret viser sig og hylden er moden så er det bare ud og nuppe en masse klaser
så ribber man dem for der er ikke go saft i stænglen
her efter fylder man en saft koger nå den så kog en halv time så tæpper man saft den førstegang sådan forsætter man til der ikke er mere saft
her efter fyldes den på flasker eller ligene. faktisk kan man fylde den i isterings poser os og så i fryseren
fyldes den på flasker så vent lige med at skrue låg på til den er frosset
nu har med en dejlig hyldebær saft som kan bruges til mange formål det kan båve være for smagen eller farven
her til aften bruger vi en 1/4 litter saft og ½ liter vand sødet efter smag. her til kan man få ristede havergryn
men vi skal have hjemmelavede æbleskiver :eating:
ps hvis man er til æbler der kogte og bløde kan man nemt smide lidt æble både i det er mums os