Man skal bruge sådan en dims:
http://www.davidsenshop.dk/pi/WEBER_RO ... _2234.aspx
Sæt 2 ænder a 3500gram fyldt med æbler, appelsiner og svesker på spydet. De skal ligge røv mod røv og den ene med brystet op og den anden brystet ned. Drys rigeligt med groft salt.
Indirekte kul (1½ starterfuld pga 10 graders frost) i 5 kvarter. Behøver ikke at hvile efterfølgende.
Server med det traditionelle tilbehør og husk at løsne bukseremmenm
Verdens bedste juleand
- Slander
- Bronze Member
- Indlæg: 120
- Tilmeldt: 2. mar 2005, 21:47
- Interesser: Våben, Teknik osv....
- Geografisk sted: Sydjylland
- Has thanked: 3 times
- Kontakt:
Re: Verdens bedste juleand
Ja ænder på grillen er noget af det bedste.
Her er et billede af 2 på gasgrillen. Med ænder på spyd det må prøves næste år.
Her er et billede af 2 på gasgrillen. Med ænder på spyd det må prøves næste år.
- Vedhæftede filer
-
- 2 juleænder
- PC246125 [1600x1200] [1600x1200] [1280x768] [1280x768] [800x600].jpg (81.25 KiB) Vist 3600 gange
Diana 35 .177
+ diverse
Jeg stoler ikke på nogen, ikke engang mig selv.
+ diverse
Jeg stoler ikke på nogen, ikke engang mig selv.