500 g Varmrøget ørredfilet hakkes/snittes groft.
2 hårdkogte æg og et lille gult løg hakkes fint og blandes med ørreden.
Det hele vendes i en dressing lavet af :
200 g skyr
100 g ægte mayonaise
100 g cremefraiche 9 %
Hakket dild
Hakket persille
salt og peber
Jeg har pyntet med persille, ægte mayonaise, hakket rødløg og brøndkarse.
Velbekomme:
Varmrøget ørredsalat
- Lasse68
- Gone But Not Forgotten
- Indlæg: 1389
- Tilmeldt: 3. okt 2010, 19:21
- Interesser: Girls, guns and rock'n roll
- Geografisk sted: Kjøwenhavns Vestegn
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 180 times
Varmrøget ørredsalat
- Vedhæftede filer
-
- ørredsalat.jpg (53.84 KiB) Vist 5215 gange
Lasse
GV M/95 - AP COMP M2
Parker Hale 30.06 Bauer 2.5-10 x 50
Hatsan Marine Guard 12/76
AYA S/S 12/70
Remington 67 12/70
Dumoulin16/65
SPS Plus 9x19
GV M/95 - AP COMP M2
Parker Hale 30.06 Bauer 2.5-10 x 50
Hatsan Marine Guard 12/76
AYA S/S 12/70
Remington 67 12/70
Dumoulin16/65
SPS Plus 9x19
- Castle
- Moderator
- Indlæg: 886
- Tilmeldt: 8. dec 2006, 22:25
- Interesser: Skydning.
- Geografisk sted: Nordsjælland.
- Has thanked: 384 times
- Been thanked: 30 times
Re: Varmrøget ørredsalat
Laver du den selv ? Så skal vi da lige have den opskrift med også hvaLasse68 skrev:100 g ægte mayonaise
Americans have the right and advantage of being armed - unlike the citizens of other countries whose governments are afraid to trust the people with arms.
-
- Silver Member
- Indlæg: 252
- Tilmeldt: 3. feb 2008, 17:47
- Geografisk sted: Østjylland
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 4 times
Re: Varmrøget ørredsalat
Castle skrev:Laver du den selv ? Så skal vi da lige have den opskrift med også hvaLasse68 skrev:100 g ægte mayonaise
2 pasteuriseret æggeblommer
1 tsk salt
2 tsk citron saft
3 dl raps olie
pisk æggeblommer salt og citronsaft grundigt
hæld forsigtigt olien i imens du pisker det.
tag æggeblommerne ud i god tid da det hele helst skal have ca. samme temperatur for det ikke skiller
det er den måde jeg plejer at lave det
vegatar er latin og betyder dårlig jæger.
- Cordes
- Silver Member
- Indlæg: 450
- Tilmeldt: 17. jul 2009, 16:17
- Interesser: Alt der siger Bang
- Geografisk sted: Århus
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 6 times
Varmrøget ørredsalat
Og man kan med lidt fordel for smagen tilsætte en smule sennep :)Revolvermand skrev:
2 pasteuriseret æggeblommer
1 tsk salt
2 tsk citron saft
3 dl raps olie
pisk æggeblommer salt og citronsaft grundigt
hæld forsigtigt olien i imens du pisker det.
tag æggeblommerne ud i god tid da det hele helst skal have ca. samme temperatur for det ikke skiller
det er den måde jeg plejer at lave det
Two hands working can do more than a thousand clasped in prayer - Unknow
- Lasse68
- Gone But Not Forgotten
- Indlæg: 1389
- Tilmeldt: 3. okt 2010, 19:21
- Interesser: Girls, guns and rock'n roll
- Geografisk sted: Kjøwenhavns Vestegn
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 180 times
Re: Varmrøget ørredsalat
Nope ha-haLille skrev:Lyder rigtig lækkert!
200gr skyr?Mener du de der brune blæver?
Lille
Fra wiki
Det er en lidt anden smag end creme fraicheSkyr er traditionelt islandsk mejeriprodukt. Skyr, som på islandsk udtales [sgir], er et fedtfattigt (0,2%), syrnet mælkeprodukt med et meget højt indhold af protein. Smagen er frisk og syrlig og pga. det store proteinindhold meget mættende.
Produktet kan købes i supermarkeder og specialforretninger. I Danmark produceres skyr af Trane Mejeri, Løgismose Mejeri og på Thise Mejeri, der laver det på licens fra islandske AGRICE ehf. Det islandske mejeri har pga. det begrænsede antal køer på Island ikke mulighed for at eksportere produktet.
Lasse
GV M/95 - AP COMP M2
Parker Hale 30.06 Bauer 2.5-10 x 50
Hatsan Marine Guard 12/76
AYA S/S 12/70
Remington 67 12/70
Dumoulin16/65
SPS Plus 9x19
GV M/95 - AP COMP M2
Parker Hale 30.06 Bauer 2.5-10 x 50
Hatsan Marine Guard 12/76
AYA S/S 12/70
Remington 67 12/70
Dumoulin16/65
SPS Plus 9x19