Fasan mousse

Stedet hvor du deler dine opskrifter med os andre.
Besvar
Redeye
Newbie
Newbie
Indlæg: 18
Tilmeldt: 22. sep 2010, 10:14
Interesser: jagt, haglvåben
Geografisk sted: Nordjylland
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Fasan mousse

Indlæg af Redeye » 30. dec 2012, 18:14

Hej..

her op til nytårs aften ville jeg lige dele forretten gennem 3 år nu. smager fantastisk og det hele an laves dagen før så man kan se dronningen istedet for at stå i køkkenet.

gele:
200 g svampe
1½ rødløg
2 blad husblas
portvin
rom

svits svampe og rødløg på panden og læg dem i en fladbundet skål. held portvin ca. 2 dl og en skvis rom på panden og lad det koge op. smag til med salt og peber, put den iblødte husblas i og held over svampe og løg i fadet. sæt det køligt indtil servering.

mousse:
fasan
enebær
smør
fløde

Steg 1 parteret fasan eller 4 overlår på panden og lad dem køle af, blend kødet med 2-3 enebær og en god klat smør og ca. 1 dl fløde. krydr med salt og peber. skal moussen være mere luftig skal man tilsætte lidt mere fløde.

server med flutes.

jeg poster billeder hvis jeg bliver ædru i januar.
Nu med 10% flere peanuts!

Besvar