Hej..
her op til nytårs aften ville jeg lige dele forretten gennem 3 år nu. smager fantastisk og det hele an laves dagen før så man kan se dronningen istedet for at stå i køkkenet.
gele:
200 g svampe
1½ rødløg
2 blad husblas
portvin
rom
svits svampe og rødløg på panden og læg dem i en fladbundet skål. held portvin ca. 2 dl og en skvis rom på panden og lad det koge op. smag til med salt og peber, put den iblødte husblas i og held over svampe og løg i fadet. sæt det køligt indtil servering.
mousse:
fasan
enebær
smør
fløde
Steg 1 parteret fasan eller 4 overlår på panden og lad dem køle af, blend kødet med 2-3 enebær og en god klat smør og ca. 1 dl fløde. krydr med salt og peber. skal moussen være mere luftig skal man tilsætte lidt mere fløde.
server med flutes.
jeg poster billeder hvis jeg bliver ædru i januar.