Varm kakao
-
- Bronze Member
- Indlæg: 39
- Tilmeldt: 26. aug 2013, 19:32
- Interesser: Pistolskytte
- Geografisk sted: Sorø
Varm kakao
Her der en god opskrift til vinteren
En god og nem opskrift
Det her skal man brug:
1 liter sødmælk
4 tsk kakaopulver
4 spsk sukker
Fremgangsmåde
~Kom kakao og sukker i en gryde. Rør klumperne ud.
~Kom lidt mælk i gryden. Rør kakaoen ud i mælken indtil der ikke er mere tørt kakao i gryden.
~bring det i kog
Det gode ved denne opskrift er at hvis du synes den er for sød lan du bare putte mindre sukker i eller omvendt. Og præcis det samme med kakao
Hvis man ikke vil lave en hel liter kan man putte 1 tsk kakao og en spiseske sukker per kop(2.5 dl)
Håber i kan bruge den
Hilsen Malthe
Jeg undskylder mange gange at der ikke er billeder. De billeder jeg tog var alt for store. Prøver at se om jeg kan gøre dem mindre.
En god og nem opskrift
Det her skal man brug:
1 liter sødmælk
4 tsk kakaopulver
4 spsk sukker
Fremgangsmåde
~Kom kakao og sukker i en gryde. Rør klumperne ud.
~Kom lidt mælk i gryden. Rør kakaoen ud i mælken indtil der ikke er mere tørt kakao i gryden.
~bring det i kog
Det gode ved denne opskrift er at hvis du synes den er for sød lan du bare putte mindre sukker i eller omvendt. Og præcis det samme med kakao
Hvis man ikke vil lave en hel liter kan man putte 1 tsk kakao og en spiseske sukker per kop(2.5 dl)
Håber i kan bruge den
Hilsen Malthe
Jeg undskylder mange gange at der ikke er billeder. De billeder jeg tog var alt for store. Prøver at se om jeg kan gøre dem mindre.
Hilsen Malthe
- Refraktorius
- Admin
- Indlæg: 21723
- Tilmeldt: 23. maj 2006, 11:13
- Interesser: Skydning, dimser og alu-bats
- Geografisk sted: Århus
- Has thanked: 467 times
- Been thanked: 2372 times
Re: Varm kakao
Enkel opskrift, den må prøves!
Der er forslag til billedskrump her:
Emne: Re: Billeder for dummies....
Der er forslag til billedskrump her:
Emne: Re: Billeder for dummies....
"Det tager kun 2 minutter at læse opslagene øverst i et forum."
-
- Bronze Member
- Indlæg: 39
- Tilmeldt: 26. aug 2013, 19:32
- Interesser: Pistolskytte
- Geografisk sted: Sorø
billeder
Man kan også putte flødeskum i.
Man kan putte det på en termokande når det bliver rigtigt koldt også tage det med på skydebanen eller terrænskydning så man ikke dør af kulde
Her kommer billederne!!!!!
Man kan putte det på en termokande når det bliver rigtigt koldt også tage det med på skydebanen eller terrænskydning så man ikke dør af kulde
Her kommer billederne!!!!!
- Vedhæftede filer
-
- image (1) (Small).jpeg (57.79 KiB) Vist 7407 gange
-
- image (2) (Custom).jpeg (78.35 KiB) Vist 7407 gange
Hilsen Malthe
- Henrik9330
- Silver Member
- Indlæg: 213
- Tilmeldt: 22. okt 2012, 19:03
- Interesser: ny viden
- Geografisk sted: Nordjylland
- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 16 times
Re: Sv: Varm kakao
Snyder du konen ved at hælde sødmælk på andre kartoner? ;-)
Her hjemme får vi jo godt nok også skummetmælk i røde kartoner ;-)
Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2
Her hjemme får vi jo godt nok også skummetmælk i røde kartoner ;-)
Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2
- Lasse68
- Gone But Not Forgotten
- Indlæg: 1389
- Tilmeldt: 3. okt 2010, 19:21
- Interesser: Girls, guns and rock'n roll
- Geografisk sted: Kjøwenhavns Vestegn
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 180 times
Re: Varm kakao
Sødmælk er nu bedst - Ikke kun pga. smagen men også fordi den lidt højere fedtprocent gør at den ikke brænder så nemt på. Der kan skummetmælk være noget djævelskaw....
Lasse
GV M/95 - AP COMP M2
Parker Hale 30.06 Bauer 2.5-10 x 50
Hatsan Marine Guard 12/76
AYA S/S 12/70
Remington 67 12/70
Dumoulin16/65
SPS Plus 9x19
GV M/95 - AP COMP M2
Parker Hale 30.06 Bauer 2.5-10 x 50
Hatsan Marine Guard 12/76
AYA S/S 12/70
Remington 67 12/70
Dumoulin16/65
SPS Plus 9x19
-
- Bronze Member
- Indlæg: 174
- Tilmeldt: 8. feb 2008, 10:52
- Geografisk sted: Sverige, Västra Götaland
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Re: Sv: Varm kakao
Jeg bed godt det er en smagssag men er der ikke nogen der kan forklare hvor skummetmälk/minimälk er bedre end rigtig mälk?
Med de små mängder mälk jeg bruger så er forskellen i fedt mikroskopiske i forhold til dagens övrige indtag og smagen er lysår bedre (synes jeg)
Nu skal jeg lave varm kakao!
via rögsignal
Med de små mängder mälk jeg bruger så er forskellen i fedt mikroskopiske i forhold til dagens övrige indtag og smagen er lysår bedre (synes jeg)
Nu skal jeg lave varm kakao!
via rögsignal
- Robse
- Platin Member
- Indlæg: 1905
- Tilmeldt: 21. feb 2011, 11:29
- Interesser: Skydevåben: Krudt & Luft
- Geografisk sted: Østjylland
- Has thanked: 169 times
- Been thanked: 222 times
Re: Sv: Varm kakao
Der er mere mælkesukker i Skummetmælk; 4,8 gram/100gram versus Sødmælk 4,5 gram/100 gramLaz skrev:Jeg bed godt det er en smagssag men er der ikke nogen der kan forklare hvor skummetmälk/minimälk er bedre end rigtig mälk?
Med de små mängder mälk jeg bruger så er forskellen i fedt mikroskopiske i forhold til dagens övrige indtag og smagen er lysår bedre (synes jeg)
Nu skal jeg lave varm kakao!
via rögsignal
det er faktisk 1% mere sukker
- men det kan smages.
You will be hollow. We shall squeeze you empty, and then we shall fill you with ourselves.
― George Orwell, 1984
― George Orwell, 1984
- Langenge
- This member is
- Indlæg: 7311
- Tilmeldt: 9. aug 2010, 10:13
- Interesser: Gamle våben og bamser
- Geografisk sted: Region midtjylland
- Has thanked: 290 times
- Been thanked: 1073 times
Re: Varm kakao
Pjat.
Prøv da en rigtig kop kakao/chokolade. Perfekt til termokanden på en tur med haglbøssen:
Mange termokander kan indeholde 0,75 liter, så der skal bruges en kvart piskefløde, der varmes op med 150 gram mørk chokolade (gerne en 70%) og en halv liter uhomogeniseret, økologisk sødmælk.
Det giver lige nok til en termokande på de 0,75 liter, og så til en halv kop indenbords, inden man tager af sted.
Er der en kop tilbage, når man kommer hjem, blandes den med cognac i forholdet en til en, og det skylles indenbords i en helvedes fart, inden konen ser det.
Prøv da en rigtig kop kakao/chokolade. Perfekt til termokanden på en tur med haglbøssen:
Mange termokander kan indeholde 0,75 liter, så der skal bruges en kvart piskefløde, der varmes op med 150 gram mørk chokolade (gerne en 70%) og en halv liter uhomogeniseret, økologisk sødmælk.
Det giver lige nok til en termokande på de 0,75 liter, og så til en halv kop indenbords, inden man tager af sted.
Er der en kop tilbage, når man kommer hjem, blandes den med cognac i forholdet en til en, og det skylles indenbords i en helvedes fart, inden konen ser det.
Jeg beklager, hvis mine indlæg ind imellem har skøre tyrkfejl. Jeg ser desværre meget dårligt, men jeg har besluttet, at i stedet for at opgive at skrive indlæg, fordi jeg skal bruge tyve minutter på at fejlrette, så må I leve med tyrkfejlene.
Og i øvrigt mener jeg, at kongehuset bør nedlægges!
Og i øvrigt mener jeg, at kongehuset bør nedlægges!
Re: Varm kakao
Vil du have varmen hurtigt, så tilføj lidt tørrede chiliflager eller chilipulver, det er skønt :-P
-
- Bronze Member
- Indlæg: 39
- Tilmeldt: 26. aug 2013, 19:32
- Interesser: Pistolskytte
- Geografisk sted: Sorø