Kartoffelpandekage anno 2014 og 2018
: 1. jan 2014, 19:41
Ingredienser:
1 kg kartofler
200 g løg
4 æg
6 spsk hvedemel
1 tsk salt
friskkværnet peber
rapsolie til stegning
Til fyld ovenpå
Æblemos ( gerne den billige, man er vel jyde)
Og en lille smule salt udover!
__________________________
Skræl kartoflerner, derefter rives de lidt groft.
så hakkes løg fint og blandes sammen med det revet kartoffel.
Derefter blandes æg og mel, og det hele røres rundt!
Til sidst kommer man salt & peber i.
På panden - ved ok høj varme (ikke fuld skrald, men næsten)
Form så små pandekager på panden, og tryk dem flade, og steg dem til de er dejligt gyldenbrune!
Velbekomme
1 kg kartofler
200 g løg
4 æg
6 spsk hvedemel
1 tsk salt
friskkværnet peber
rapsolie til stegning
Til fyld ovenpå
Æblemos ( gerne den billige, man er vel jyde)
Og en lille smule salt udover!
__________________________
Skræl kartoflerner, derefter rives de lidt groft.
så hakkes løg fint og blandes sammen med det revet kartoffel.
Derefter blandes æg og mel, og det hele røres rundt!
Til sidst kommer man salt & peber i.
På panden - ved ok høj varme (ikke fuld skrald, men næsten)
Form så små pandekager på panden, og tryk dem flade, og steg dem til de er dejligt gyldenbrune!
Velbekomme