Herre Ret: Ølgryde
: 2. mar 2014, 16:18
1kg eller mere klump af død ko.
6 store løg.
God spiseskefuld tørret timian eller et par kviste frisk.
6-8 lauerbærblade.
4 tern okse boulion.
4 33cl. øl gerne mørke f.eks. porter.
God spiseskefuld farin el. Muskovado sukker.
Grøn peber.
Smør.
Afpuds klump og skær i kuber af ca 3-4x5cm
Brun kuberne i smør og krydder med grøn peber.
Skær løgene i skiver og brun dem hurtigt og hårdt i smør.
Smid det hele og 3 øl i en ildfast gryde så kødet er næsten dækket og sæt den i ovnen ved 150c i et par timer. Den fjerde øl drikkes.
Jævnes og smages til med salt.
Server med mos
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
6 store løg.
God spiseskefuld tørret timian eller et par kviste frisk.
6-8 lauerbærblade.
4 tern okse boulion.
4 33cl. øl gerne mørke f.eks. porter.
God spiseskefuld farin el. Muskovado sukker.
Grøn peber.
Smør.
Afpuds klump og skær i kuber af ca 3-4x5cm
Brun kuberne i smør og krydder med grøn peber.
Skær løgene i skiver og brun dem hurtigt og hårdt i smør.
Smid det hele og 3 øl i en ildfast gryde så kødet er næsten dækket og sæt den i ovnen ved 150c i et par timer. Den fjerde øl drikkes.
Jævnes og smages til med salt.
Server med mos
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk