Ramsløgspesto

Stedet hvor du deler dine opskrifter med os andre.
Besvar
Lille
Silver Member
Silver Member
Indlæg: 238
Tilmeldt: 17. maj 2008, 07:30
Interesser: Jagt, genladning,madlavning
Geografisk sted: Plutøen
Has thanked: 16 times
Been thanked: 16 times

Ramsløgspesto

Indlæg af Lille » 18. mar 2014, 10:18

Ramsløgspesto.

Mine damer og herrer…. det her er bare kræs:-) Her er tale om en pesto med godt med spark i, jeg bruger den i både olie og skyr-dressinger som krydderi og som dip til evt. lammekød. Den kan laves på både pinjekerner og mandler, jeg foretrækker selv den bitre mandel, som jeg lige smutter skallen af først. Blend ca. 25 ramsløgsblade med 3 dl. god oliveolie, 1 dl. revet parmesan, 1½ dl. mandler uden skal, saft af ca. 2 små citroner og salt. Husk at smage den til, den skal have godt med syre. Ramsløg finder du i skovene i det tidlige forår, de har en markant duft af løg (og skal ikke forveksles med liljekonval, der er giftig og dufter stærkt parfumeret).

Lyder meget lækkert.

Lille

Brugeravatar
Kleth
Platin Member
Platin Member
Indlæg: 5290
Tilmeldt: 27. mar 2013, 15:20
Interesser: Jage,Skyde,Ammo&Historie
Geografisk sted: Nordsjælland
Has thanked: 971 times
Been thanked: 725 times

Re: Ramsløgspesto

Indlæg af Kleth » 18. mar 2014, 12:49

Den skal prøves :eating: Jeg er ret vild med Ramsløg.
Er det rigtige bitre mandler, eller bare almindelige mandler?
Maxim #28: “If the price of collateral damage is high enough, you might be able to get paid for bringing ammunition home with you.”

Besvar