Ramsløgspesto.
Mine damer og herrer…. det her er bare kræs:-) Her er tale om en pesto med godt med spark i, jeg bruger den i både olie og skyr-dressinger som krydderi og som dip til evt. lammekød. Den kan laves på både pinjekerner og mandler, jeg foretrækker selv den bitre mandel, som jeg lige smutter skallen af først. Blend ca. 25 ramsløgsblade med 3 dl. god oliveolie, 1 dl. revet parmesan, 1½ dl. mandler uden skal, saft af ca. 2 små citroner og salt. Husk at smage den til, den skal have godt med syre. Ramsløg finder du i skovene i det tidlige forår, de har en markant duft af løg (og skal ikke forveksles med liljekonval, der er giftig og dufter stærkt parfumeret).
Lyder meget lækkert.
Lille
Ramsløgspesto
- Kleth
- Platin Member
- Indlæg: 5290
- Tilmeldt: 27. mar 2013, 15:20
- Interesser: Jage,Skyde,Ammo&Historie
- Geografisk sted: Nordsjælland
- Has thanked: 971 times
- Been thanked: 725 times
Re: Ramsløgspesto
Den skal prøves :eating: Jeg er ret vild med Ramsløg.
Er det rigtige bitre mandler, eller bare almindelige mandler?
Er det rigtige bitre mandler, eller bare almindelige mandler?
Maxim #28: “If the price of collateral damage is high enough, you might be able to get paid for bringing ammunition home with you.”