Rågeunger i flødesovs

Stedet hvor du deler dine opskrifter med os andre.
Besvar
Brugeravatar
Refraktorius
Admin
Admin
Indlæg: 21720
Tilmeldt: 23. maj 2006, 11:13
Interesser: Skydning, dimser og alu-bats
Geografisk sted: Århus
Has thanked: 465 times
Been thanked: 2370 times

Rågeunger i flødesovs

Indlæg af Refraktorius » 6. maj 2014, 13:31

Min standardopskrift:

Flå rågerne, og tøm dem for idder-adder.
Gnid dem ind- og udvendigt med salt og peber
Fyld dem med en blanding af hakket løg, persille og bacon
Bind dem op med bomuldssnor
Brun dem i en gryde i rigeligt smør
Tilsæt piskefløde, og lad dem simre i 45-60 minutter.

Tag rågerne op, lav sovs af fløden (lidt ribsgele er godt at tilsætte) og server med nye kartofler (eller kartoffelmos.... eller brød der kan suge sovsen!) og let kogte friske grønne asparges.
Jeg plejer at regne 2-3 råger pr person.

Billederne her er tussegamle. Der kommer nye når der er nye unger.
råger1.JPG
råger1.JPG (50.97 KiB) Vist 4055 gange
råger2.JPG
råger2.JPG (33.31 KiB) Vist 4055 gange
.
"Det tager kun 2 minutter at læse opslagene øverst i et forum."

Christ
Gold Member
Gold Member
Indlæg: 659
Tilmeldt: 12. maj 2013, 21:06
Interesser: Foto Skydning Jagt Genladning
Geografisk sted: Roskilde
Has thanked: 193 times
Been thanked: 86 times

Re: Rågeunger i flødesovs

Indlæg af Christ » 6. maj 2014, 13:44

1000 tak for den :) hvis det går godt på min første regulering når de kommer på grenen i den jagt jeg er kommet med i, prøver jeg at følge den !

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
"20 years ago we had Johnny Cash, Bob Hope and Steve Jobs. Now we have no Cash, no Hope and no Jobs. Please God, don't take Kevin Bacon."

Besvar