Min standardopskrift:
Flå rågerne, og tøm dem for idder-adder.
Gnid dem ind- og udvendigt med salt og peber
Fyld dem med en blanding af hakket løg, persille og bacon
Bind dem op med bomuldssnor
Brun dem i en gryde i rigeligt smør
Tilsæt piskefløde, og lad dem simre i 45-60 minutter.
Tag rågerne op, lav sovs af fløden (lidt ribsgele er godt at tilsætte) og server med nye kartofler (eller kartoffelmos.... eller brød der kan suge sovsen!) og let kogte friske grønne asparges.
Jeg plejer at regne 2-3 råger pr person.
Billederne her er tussegamle. Der kommer nye når der er nye unger.
.
Rågeunger i flødesovs
- Refraktorius
- Admin
- Indlæg: 21720
- Tilmeldt: 23. maj 2006, 11:13
- Interesser: Skydning, dimser og alu-bats
- Geografisk sted: Århus
- Has thanked: 465 times
- Been thanked: 2370 times
-
- Gold Member
- Indlæg: 659
- Tilmeldt: 12. maj 2013, 21:06
- Interesser: Foto Skydning Jagt Genladning
- Geografisk sted: Roskilde
- Has thanked: 193 times
- Been thanked: 86 times
Re: Rågeunger i flødesovs
1000 tak for den :) hvis det går godt på min første regulering når de kommer på grenen i den jagt jeg er kommet med i, prøver jeg at følge den !
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
"20 years ago we had Johnny Cash, Bob Hope and Steve Jobs. Now we have no Cash, no Hope and no Jobs. Please God, don't take Kevin Bacon."