Lårtunge sous vide
: 5. jan 2016, 16:12
På forhånd undskyld hvis der løber tænder i vand nu.
Jeg havde 1,6 kg lårtunge i fryseren som jeg tænkte skulle spises på en eller anden måde, så var var mere oplagt end at lægge den i vandbad i 7-8-9 timer (det trak lidt ud..) mens jeg skiftede kogeplader og ovn en tilfældig lørdag eftermiddag
Den blev vakumpakket og lagt i vandet ved 55 grader og skulle efter planen have haft ca 7 timer. Den endte dog med at få næsten 9 inden jeg var klar med nye kogeplader og grøntsager i den nye ovn.
Den blev brunet af på en støbejerns grillpande og krydret med salt og peber.
Den var siiiindsygt lækker og mør og kan varmt anbefales.
Tilbehøret var bagte kartofler og dertil kogte gulerødder og broccoli samt bearnaisesovs.
Velbekomme!
Den er ikke så grå som den ser ud til på billederne, den var ganske rød og saftig og mør på den helt rigtige måde :)
Jeg havde 1,6 kg lårtunge i fryseren som jeg tænkte skulle spises på en eller anden måde, så var var mere oplagt end at lægge den i vandbad i 7-8-9 timer (det trak lidt ud..) mens jeg skiftede kogeplader og ovn en tilfældig lørdag eftermiddag
Den blev vakumpakket og lagt i vandet ved 55 grader og skulle efter planen have haft ca 7 timer. Den endte dog med at få næsten 9 inden jeg var klar med nye kogeplader og grøntsager i den nye ovn.
Den blev brunet af på en støbejerns grillpande og krydret med salt og peber.
Den var siiiindsygt lækker og mør og kan varmt anbefales.
Tilbehøret var bagte kartofler og dertil kogte gulerødder og broccoli samt bearnaisesovs.
Velbekomme!
Den er ikke så grå som den ser ud til på billederne, den var ganske rød og saftig og mør på den helt rigtige måde :)