Der kommer lige en mere fra mig af. Grillet skinke mignon. Endnu et stykke kød jeg ikke har prøvet før... men vi er ved at rydde lidt op i bunden af frysren
Nå...Grillet skinke mignon! Stegetiden kan jeg ikke være behjælpelig med, da min gasgrill gik ud under vejs... har jeg forøvrigt ikke prøvet før, gasflasken var fuld.
Men jeg kørte med relativ lav temperatur (ca. 150*) og stoppede på en kernetemperatur på 65*. Stegen var for øvrigt brunet af i smør på en pande, inden den røg i grillen!
Husk en drypbakke eller lign. så der er noget til fon/sovs.
Serveret sammen med brasede kartofler (forkogt og stegt af i smør/olie), smørdampede rosenkål og til sidst overhældt med den let indkogte fon.
Konge spise
Skinke Mignon på grill.
- Ras.Killing
- Platin Member
- Indlæg: 5165
- Tilmeldt: 15. mar 2009, 22:00
- Interesser: Jagt & pistolskydning
- Geografisk sted: Sy'Fyn
- Has thanked: 1009 times
- Been thanked: 1372 times
Skinke Mignon på grill.
- Vedhæftede filer
-
- 17012396_10211139511595534_1404673608_n.jpg (250.44 KiB) Vist 5212 gange
-
- 17078328_10211139511875541_2076944140_n.jpg (284.88 KiB) Vist 5212 gange
"The culture I stand for is sometimes lost into today's society, when in fact society was built on the culture of The Hunter.
Make Fyn fin again!
Make Fyn fin again!
-
- Gold Member
- Indlæg: 762
- Tilmeldt: 9. jan 2009, 10:38
- Interesser: Pistolskydning
- Geografisk sted: Midtjylland
- Has thanked: 171 times
- Been thanked: 124 times
Re: Skinke Mignon på grill.
Hej
Det ser rigtigt fint ud, har selv prøvet udskæringen en del gange, men det ender næsten altid med at blive en smule tørt, også selvom jeg ligger mellem 60 og 65 grader i kernetemperatur. Måske er hemmeligheden at køre med en lav stege temperatur som du nævner, det skal i alt fald prøves
Hilsen
High Standard
NB Man kunne jo også forsøge sig med den i en smoker - har du prøvet det?
Det ser rigtigt fint ud, har selv prøvet udskæringen en del gange, men det ender næsten altid med at blive en smule tørt, også selvom jeg ligger mellem 60 og 65 grader i kernetemperatur. Måske er hemmeligheden at køre med en lav stege temperatur som du nævner, det skal i alt fald prøves
Hilsen
High Standard
NB Man kunne jo også forsøge sig med den i en smoker - har du prøvet det?
- Ras.Killing
- Platin Member
- Indlæg: 5165
- Tilmeldt: 15. mar 2009, 22:00
- Interesser: Jagt & pistolskydning
- Geografisk sted: Sy'Fyn
- Has thanked: 1009 times
- Been thanked: 1372 times
Re: Skinke Mignon på grill.
Tørt syntes jeg i hvert fald ikke den var, tværtimod. Har ikke prøvet med en smoker. Har selv ''bare'' en lille gasgrill fra OutdoorChef.
https://www.bauhaus.dk/gasgrill-city-42 ... e-topright
Siden jeg har fået den bruger jeg dårligt min kugle/kulgrill heller.
https://www.bauhaus.dk/gasgrill-city-42 ... e-topright
Siden jeg har fået den bruger jeg dårligt min kugle/kulgrill heller.
"The culture I stand for is sometimes lost into today's society, when in fact society was built on the culture of The Hunter.
Make Fyn fin again!
Make Fyn fin again!