Vildsvin kølle på weber
: 14. apr 2017, 19:22
Start med at skyde et vildsvin, afmonter bag køller, og stik et spyd igennem .
Salt , pebber og timinian.
Også på grillen.
Salt , pebber og timinian.
Også på grillen.
Jeg gav dem bare en time på fuld blus.Caspian1911 skrev:Kan du sige noget om, hvordan du styrer, at temp. ikke kommer over 58 gr i kernen?
Jeg er ikke vild med gennemstegt vildsvin, derfor mit spørgsmål.RKN skrev:Jeg gav dem bare en time på fuld blus.Caspian1911 skrev:Kan du sige noget om, hvordan du styrer, at temp. ikke kommer over 58 gr i kernen?
Aner ikke hvad temperaturen var, de var gemmen stegte, og vildt saftige.
Så er et stegetermometer nok lige sagen for digCaspian1911 skrev:Jeg er ikke vild med gennemstegt vildsvin, derfor mit spørgsmål.RKN skrev:Jeg gav dem bare en time på fuld blus.Caspian1911 skrev:Kan du sige noget om, hvordan du styrer, at temp. ikke kommer over 58 gr i kernen?
Aner ikke hvad temperaturen var, de var gemmen stegte, og vildt saftige.
58 gr er perfekt. :eating: