Side 1 af 1

Vildsvin kølle på weber

: 14. apr 2017, 19:22
af RKN
Start med at skyde et vildsvin, afmonter bag køller, og stik et spyd igennem .
Salt , pebber og timinian.
Også på grillen.

Re: Vildsvin kølle på weber

: 14. apr 2017, 19:23
af Agamemnon
Opskriften er da til at overskue. :razz:

Re: Vildsvin kølle på weber

: 14. apr 2017, 20:04
af Caspian1911
Kan du sige noget om, hvordan du styrer, at temp. ikke kommer over 58 gr i kernen?

Re: Vildsvin kølle på weber

: 14. apr 2017, 20:06
af F U B A R
:rolf:
Præcis men nogle er det simple bare det bedste
Mvh udlært kok
Og bon appetit

Re: Vildsvin kølle på weber

: 14. apr 2017, 22:24
af Kar 98
Der lyder lækkert

Re: Vildsvin kølle på weber

: 14. apr 2017, 23:43
af RKN
Caspian1911 skrev:Kan du sige noget om, hvordan du styrer, at temp. ikke kommer over 58 gr i kernen?
Jeg gav dem bare en time på fuld blus.
Aner ikke hvad temperaturen var, de var gemmen stegte, og vildt saftige.

Re: Vildsvin kølle på weber

: 15. apr 2017, 15:20
af Caspian1911
RKN skrev:
Caspian1911 skrev:Kan du sige noget om, hvordan du styrer, at temp. ikke kommer over 58 gr i kernen?
Jeg gav dem bare en time på fuld blus.
Aner ikke hvad temperaturen var, de var gemmen stegte, og vildt saftige.
Jeg er ikke vild med gennemstegt vildsvin, derfor mit spørgsmål.

58 gr er perfekt. :eating:

Re: Vildsvin kølle på weber

: 16. jun 2017, 14:22
af Boldsen
Caspian1911 skrev:
RKN skrev:
Caspian1911 skrev:Kan du sige noget om, hvordan du styrer, at temp. ikke kommer over 58 gr i kernen?
Jeg gav dem bare en time på fuld blus.
Aner ikke hvad temperaturen var, de var gemmen stegte, og vildt saftige.
Jeg er ikke vild med gennemstegt vildsvin, derfor mit spørgsmål.

58 gr er perfekt. :eating:
Så er et stegetermometer nok lige sagen for dig :giggle:
Og heldigvis kan låget åbnes samt spjæld oppe og nede reguleres.