Har aldrig set folk tilberede vildsvin med skind på i dk. Men i new Zealand er det meget normalt..
Jeg syntes personligt det gir en langt saftiger steg ..
Så næste gang du skyder gris er det frem med den store tagpap brænder og kniv til og skrabe med..
Ja gu lugter det ikke godt når børsterne svides men det er det hele vær..
Grillet denne bov ca 5 timer det blev super saftig
Vildsvin med skind på
-
- Bronze Member
- Indlæg: 189
- Tilmeldt: 15. okt 2009, 18:00
- Interesser: jagt, klubskydning 22 og grov
- Geografisk sted: sønderjylland
- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 44 times
Vildsvin med skind på
Den tid vi bruger på jagt og fiskeri tæller vor herre ik med i det store regnskab..
-
- Platin Member
- Indlæg: 11100
- Tilmeldt: 29. jun 2013, 00:59
- Interesser: Guns 'n' bunnies
- Geografisk sted: Østjylland
- Has thanked: 733 times
- Been thanked: 2637 times
Re: Vildsvin med skind på
Franskmændene bruger at skolde og plukke/skrabe, for så at brænde det sidste væk, så jeg engang. Ja, huden smager sgu godt på et svin :pig: :pig: :eating:
V: People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people.
-
- Bronze Member
- Indlæg: 189
- Tilmeldt: 15. okt 2009, 18:00
- Interesser: jagt, klubskydning 22 og grov
- Geografisk sted: sønderjylland
- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 44 times
Re: Vildsvin med skind på
Spiste nu ikke huden på denne bov.. hårsækkene sider jo stadig i..
MEN fedt laget holder på kød saften..
Og er lige til og pille af når den er færdig
MEN fedt laget holder på kød saften..
Og er lige til og pille af når den er færdig
Den tid vi bruger på jagt og fiskeri tæller vor herre ik med i det store regnskab..
- FrederikF
- Platin Member
- Indlæg: 2384
- Tilmeldt: 5. jan 2015, 21:25
- Interesser: Våben, ammunition, jagt
- Geografisk sted: Gentofte
- Has thanked: 305 times
- Been thanked: 618 times
Re: Vildsvin med skind på
Da jeg var knægt skød og hjemmeslagtede vi en del svin - godt nok ikke vilde, men blandt andet nogle voldsomt behårede kobberfarvede skiderikker :-)
Den metode vi brugte til at fjerne hår virkede rigtig godt.
Når svinet er afblødt, bindes det på en træstige (så er den nem at bære rundt med). Gammelt metalbadekar fyldes med vand og der tændes bål under. Når vandet er kogende sænkes svine ned i vandet - hygger sig ganske kortvarigt, derefter op med svinet og skraberiet kan begynde. Vi havde nogen metal tragte/kopper at skrabe med (beregnet til formålet), men knive kan sagtens bruges.
Til at svide genstridige hår er ukrudtsbrænderen fin. Er sikker på at vildsvine svær er fremragende - og tror ikke man skal være alt for bekymret for eventuelle hårsække - har spist masser af "hvide svin" (der godt nok var sorte - men det er en anden snak), hvor hårrødderne sad tilbage - her ses det mindre end på de sorte, men man mærker smager det altså ikke.
Den metode vi brugte til at fjerne hår virkede rigtig godt.
Når svinet er afblødt, bindes det på en træstige (så er den nem at bære rundt med). Gammelt metalbadekar fyldes med vand og der tændes bål under. Når vandet er kogende sænkes svine ned i vandet - hygger sig ganske kortvarigt, derefter op med svinet og skraberiet kan begynde. Vi havde nogen metal tragte/kopper at skrabe med (beregnet til formålet), men knive kan sagtens bruges.
Til at svide genstridige hår er ukrudtsbrænderen fin. Er sikker på at vildsvine svær er fremragende - og tror ikke man skal være alt for bekymret for eventuelle hårsække - har spist masser af "hvide svin" (der godt nok var sorte - men det er en anden snak), hvor hårrødderne sad tilbage - her ses det mindre end på de sorte, men man mærker smager det altså ikke.
-
- Platin Member
- Indlæg: 2231
- Tilmeldt: 28. mar 2008, 12:52
- Interesser: UV-jagt, våben, Teknik
- Geografisk sted: København S
- Has thanked: 463 times
- Been thanked: 352 times
Re: Vildsvin med skind på
"Grise har også hudorme" er grunden til at det kan være svært at spise flæskesvær nogle gangeWoodmarster skrev:Spiste nu ikke huden på denne bov.. hårsækkene sider jo stadig i..
MEN fedt laget holder på kød saften..
Og er lige til og pille af når den er færdig
Hilsen Kenneth
Jeg er multi-religiøs - jeg tror lige lidt på alle religioner
-
- Platin Member
- Indlæg: 4998
- Tilmeldt: 6. okt 2006, 19:13
- Interesser: Jagt. Riffelskydning.
- Geografisk sted: Fyn.
- Has thanked: 497 times
- Been thanked: 1150 times
Re: Vildsvin med skind på
Det skal prøves!
Jeg læste godtnok at Freddy Wulff havde en metode med at svide grisen over et bål, hvorefter den blev tilberedt med skindet på. Jeg besluttede straks, at ukrudsbrænderen må være den vesteuropæiske løsning .
...Jeg har bare ikke prøvet det endnu.
Jeg læste godtnok at Freddy Wulff havde en metode med at svide grisen over et bål, hvorefter den blev tilberedt med skindet på. Jeg besluttede straks, at ukrudsbrænderen må være den vesteuropæiske løsning .
...Jeg har bare ikke prøvet det endnu.
Hilsen Lasse.
... Buy the best and cry once.
... Buy the best and cry once.
-
- Bronze Member
- Indlæg: 189
- Tilmeldt: 15. okt 2009, 18:00
- Interesser: jagt, klubskydning 22 og grov
- Geografisk sted: sønderjylland
- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 44 times
Re: Vildsvin med skind på
Det kan du roligt prøve.. det var i al beskedenhed på " freddy's farm" i new Zealand ,jeg lærte den metode..Lassescout skrev:Det skal prøves!
Jeg læste godtnok at Freddy Wulff havde en metode med at svide grisen over et bål, hvorefter den blev tilberedt med skindet på. Jeg besluttede straks, at ukrudsbrænderen må være den vesteuropæiske løsning .
...Jeg har bare ikke prøvet det endnu.
Når kødet skulle tilberedes blev det taget ud af fryseren. Og direkte i ovnen 10-12 timer ved 100grader..
Den tid vi bruger på jagt og fiskeri tæller vor herre ik med i det store regnskab..