Fast food af krondyr
: 15. nov 2017, 21:32
18:30 Hjemme fra arbejde
18:31 50g smør og 50g olivenolie ned i den sorte gryde (mængder meget ca). Blus på 9.
18:32 Vand i stor gryde. Blus på 9
18:33 Vand i lille gryde. Blus på 9.
18:34 Hel klump af kronkalv (550g) ned i det nu varme smør.
18:35 Brokoli muggen. Vand fra lille gryde hældt over i den store og lille gryde smidt tilbage i skabet.
18:36 På jagt efter alternative grønsager.
18:37 Klump vendes
18:38 Tre små spirede gullerødder og to små spirede schlotteløg fra nederst i grønsagsskuffen renses.
18:40 Vand, salt, peber og et par laurbærblade ned til klumpen
18:41 Groft udskårne gulerødder og løg ned til klumpen. Blus sat ned til 2.
18:42 Jakken af nu der er tid
18:44 klumpen vendes. Lidt mere vand ved.
18:45 Pasta chekkes for ingredienser. Det konstateres ar de kun indeholder vand og durumhvede
18:46 500g pasta dumpes ned i den nu kogende store gryde. Salt ved. Olie ved.
18:47 klumpen vendes. Lidt mere vand ved.
18:50 klumpen vendes. Lidt mere vand ved.
18:54 Klump op.
18:55 Pasta op, drænes og tippes op i stegesky og grønsager. Køres rundt til skyen er samlet op og læsses på et fad.
18:56 50g smør ned i den sorte gryde igen, blus op på 9.
18:57 Klump ned i smøret og efterbrunes under hyppig vending.
18:59 Klump udskæres i tynde skiver. Kernen rød og temperaturen vel ca 65 grader.
19:00 Alle blus ned på nul. Spisetid! Er alene med ungerne så det skulle være hurtigt, billigt og nemt
Havde taget et billede hvis ikke ungerne havde ædt det hele på nul komma fem....
18:31 50g smør og 50g olivenolie ned i den sorte gryde (mængder meget ca). Blus på 9.
18:32 Vand i stor gryde. Blus på 9
18:33 Vand i lille gryde. Blus på 9.
18:34 Hel klump af kronkalv (550g) ned i det nu varme smør.
18:35 Brokoli muggen. Vand fra lille gryde hældt over i den store og lille gryde smidt tilbage i skabet.
18:36 På jagt efter alternative grønsager.
18:37 Klump vendes
18:38 Tre små spirede gullerødder og to små spirede schlotteløg fra nederst i grønsagsskuffen renses.
18:40 Vand, salt, peber og et par laurbærblade ned til klumpen
18:41 Groft udskårne gulerødder og løg ned til klumpen. Blus sat ned til 2.
18:42 Jakken af nu der er tid
18:44 klumpen vendes. Lidt mere vand ved.
18:45 Pasta chekkes for ingredienser. Det konstateres ar de kun indeholder vand og durumhvede
18:46 500g pasta dumpes ned i den nu kogende store gryde. Salt ved. Olie ved.
18:47 klumpen vendes. Lidt mere vand ved.
18:50 klumpen vendes. Lidt mere vand ved.
18:54 Klump op.
18:55 Pasta op, drænes og tippes op i stegesky og grønsager. Køres rundt til skyen er samlet op og læsses på et fad.
18:56 50g smør ned i den sorte gryde igen, blus op på 9.
18:57 Klump ned i smøret og efterbrunes under hyppig vending.
18:59 Klump udskæres i tynde skiver. Kernen rød og temperaturen vel ca 65 grader.
19:00 Alle blus ned på nul. Spisetid! Er alene med ungerne så det skulle være hurtigt, billigt og nemt
Havde taget et billede hvis ikke ungerne havde ædt det hele på nul komma fem....