Glædelig julemedister!
: 24. dec 2017, 20:17
Når fader nu alligevel står i køkkenet får i lige opskriften. Filosofien bag er godt kød, og så ikke så mange digedarer.
Den forreste halvdel af en hel svinekam hakkes sammen med to løg (hvis man har mere forstand på kød end min viv kan man i stedet bruge nakkestykket til steg og den bagerste part til pølse. Men hun insisteter på at stegen skal være homogen og kedelig). Hele spæklaget hakkes med og den overskydende svær ristes sammen med julestegen. Farsen tilsættes et pund hakket krondyr, salt, peber og lidt allehånde. Derefter røres en æggehvide ogen halv liter iskold suppe i. Mængden passer lige til 5 meter svinetarm. Steges på panden i 15 minutter i smør.
God jul!
Den forreste halvdel af en hel svinekam hakkes sammen med to løg (hvis man har mere forstand på kød end min viv kan man i stedet bruge nakkestykket til steg og den bagerste part til pølse. Men hun insisteter på at stegen skal være homogen og kedelig). Hele spæklaget hakkes med og den overskydende svær ristes sammen med julestegen. Farsen tilsættes et pund hakket krondyr, salt, peber og lidt allehånde. Derefter røres en æggehvide ogen halv liter iskold suppe i. Mængden passer lige til 5 meter svinetarm. Steges på panden i 15 minutter i smør.
God jul!