BBQ-kyllinge gryderet
: 6. feb 2018, 13:36
Tidsplanen for aftensmaden skred, så det eneste der var taget op af fryseren var et par stykker kyllingebryst.
Det blev til en fremragende gryderet med ris til.
Jeg brugte følgende:
1 stort løg
1 stort hvidløg (ca 10 fed)
500 gram kyllingebryst (den rigtige slags, uden tilsat vand!)
2-3 spsk BARBEQUE krydderi (Santa Maria)
1-2 tsk paprika
3 spsk tomatpuré
1 bakke champignon (250 gram)
1-2 dl madlavningsfløde
1-2 dl mælk
En smule jævner til at jævne sovsen.
Processen er ret ligetil.
- Snit løg og hvidløg fint og smid det i en stor gryde med lidt fedtstof og brun det af
- Tilføj kylling snittet i fornuftige tern
- Drys krydderi ned over til du mener det er en passende mængde.
- Når kyllingen er brunet af tilføjet svampene og de steges lidt møre.
- Tilføj lidt paprika til at give det lidt mere farve
- Hæld fløde og lidt mælk ved og lad det simre 10 minutter.
- Smag til med salt og peber (pas på, begge dele er indeholdt i BBQ-krydderiet så pas på ikke at salte for meget!)
- Jævn sovsen til en passende konsistens.
Serveres med ris til og velbekomme!
Det blev til en fremragende gryderet med ris til.
Jeg brugte følgende:
1 stort løg
1 stort hvidløg (ca 10 fed)
500 gram kyllingebryst (den rigtige slags, uden tilsat vand!)
2-3 spsk BARBEQUE krydderi (Santa Maria)
1-2 tsk paprika
3 spsk tomatpuré
1 bakke champignon (250 gram)
1-2 dl madlavningsfløde
1-2 dl mælk
En smule jævner til at jævne sovsen.
Processen er ret ligetil.
- Snit løg og hvidløg fint og smid det i en stor gryde med lidt fedtstof og brun det af
- Tilføj kylling snittet i fornuftige tern
- Drys krydderi ned over til du mener det er en passende mængde.
- Når kyllingen er brunet af tilføjet svampene og de steges lidt møre.
- Tilføj lidt paprika til at give det lidt mere farve
- Hæld fløde og lidt mælk ved og lad det simre 10 minutter.
- Smag til med salt og peber (pas på, begge dele er indeholdt i BBQ-krydderiet så pas på ikke at salte for meget!)
- Jævn sovsen til en passende konsistens.
Serveres med ris til og velbekomme!