Culotte m. bagte kartoffelbåde og salat
: 10. mar 2018, 20:50
Dagens ret startede tilbage i september sidste år, en 6 måneders kalv brækkede benet og måtte slagtes i en fart.
Culotten endte i fryseren her og blev til en omgang sous vide her til aften.
Jeg startede ved 8-tiden i morges med at knuse et helt hvidløg og brune af på en pande med rigeligt smør, tilsat lidt salt og peber.
Derefter 1,5 dl rødvin og så i vacumpakkeren med kødet og den gode blanding fra panden.
54 grader i ca. 10 timer og så en tur på en skoldhed pande, mums!
Tilbehøret var kartofler af egen avl skåret i passende stykker og lige rystet i en pose med lidt olie og salt og peber.
Salatet bestod af:
- Hjertesalat
- Blandet salat (inkl ruccola ved en fejl!)
- Tomater
- Rød peberfrugt
- Appelsin
- Æble
- Granatæble (Sådan får du kernerne ud nemt https://www.youtube.com/watch?time_cont ... nujQquKCQY)
Og så en god bearnaise til, i dag var den dog ikke hjemmelavet.
Culotten endte i fryseren her og blev til en omgang sous vide her til aften.
Jeg startede ved 8-tiden i morges med at knuse et helt hvidløg og brune af på en pande med rigeligt smør, tilsat lidt salt og peber.
Derefter 1,5 dl rødvin og så i vacumpakkeren med kødet og den gode blanding fra panden.
54 grader i ca. 10 timer og så en tur på en skoldhed pande, mums!
Tilbehøret var kartofler af egen avl skåret i passende stykker og lige rystet i en pose med lidt olie og salt og peber.
Salatet bestod af:
- Hjertesalat
- Blandet salat (inkl ruccola ved en fejl!)
- Tomater
- Rød peberfrugt
- Appelsin
- Æble
- Granatæble (Sådan får du kernerne ud nemt https://www.youtube.com/watch?time_cont ... nujQquKCQY)
Og så en god bearnaise til, i dag var den dog ikke hjemmelavet.