Håndværkere ala Wildlife
: 27. mar 2018, 13:35
Ansporet kraftigt af Wildlife's ferie arbejde med brødbagning, mente jeg nu, at tiden var inde til at teste om bageenzymer og hvedesurdej ville rykke noget.
Det korte svar er JA .
Jeg "lånte/stjal" Wildlifes opskrift med de sidste tilføjelser med lidt mere gær og smør, det blev så hældt i min OBH rører og fik ca. 10 min i røreren og fik lov at hvile tildækket 15 min på bordet. Da min ovn ikke har et damp program, måtte jeg have gang i min hobo damper, den store gryde med kogende vand og ovnpladen ovenpå og klæde på, og da jeg heller ikke havde en plan hulplade måtte min flutes bageform lægge krop til. Det blev så til 15 min med damp og derefter 16 min i ovnen ved 220° og det er en kende for meget og de er også blevet noget mørkere på grund af at jeg brugte Ølands hvedemel.
Og der er ingen point for udseende
Men godt smagte de
Det korte svar er JA .
Jeg "lånte/stjal" Wildlifes opskrift med de sidste tilføjelser med lidt mere gær og smør, det blev så hældt i min OBH rører og fik ca. 10 min i røreren og fik lov at hvile tildækket 15 min på bordet. Da min ovn ikke har et damp program, måtte jeg have gang i min hobo damper, den store gryde med kogende vand og ovnpladen ovenpå og klæde på, og da jeg heller ikke havde en plan hulplade måtte min flutes bageform lægge krop til. Det blev så til 15 min med damp og derefter 16 min i ovnen ved 220° og det er en kende for meget og de er også blevet noget mørkere på grund af at jeg brugte Ølands hvedemel.
Og der er ingen point for udseende
Men godt smagte de