Salat med buk

Stedet hvor du deler dine opskrifter med os andre.
Besvar
SKBHunter
Bronze Member
Bronze Member
Indlæg: 110
Tilmeldt: 31. okt 2007, 23:03
Geografisk sted: Storkøbenhavn
Has thanked: 29 times
Been thanked: 28 times

Salat med buk

Indlæg af SKBHunter » 23. maj 2018, 14:54

Frokost til 2 eller forret til 4:

1 salathoved - gerne lidt grovere salat ala romaine, radicchio eller lignende
Et bundt grønne asparges
En halv agurk
Høvlet parmesan
Et stykke stegt dyrekød - jeg brugte et stykke filet
Salt, peber, olivenolie og en god balsamico

Salat skylles, tørres og snittes groft. Agurken skæres i små tern (skær den inderste vandede del fra og smid bort). Asparges skylles og blancheres (koges i ca 30 sekunder). Kødet skæres i tynde skiver.

Anret salaten og drys med agurketern. Hæld olie og eddike over salaten. Anret kødet på midten af salaten og fordel asparges stykker rundt om. Høvl lidt parmesan over salaten til sidst.
Vedhæftede filer
20180523_122529.jpg

Besvar