Rensdyr-/græskarsnask

Stedet hvor du deler dine opskrifter med os andre.
Besvar
Brugeravatar
ESAF
This member is
This member is
Indlæg: 625
Tilmeldt: 3. okt 2016, 12:27
Interesser: Våben, Grønland
Geografisk sted: Nordjylland
Has thanked: 82 times
Been thanked: 98 times

Rensdyr-/græskarsnask

Indlæg af ESAF » 12. okt 2018, 22:11

Jeg havde en stor skål fyldt med sener, talg, små stykker sejt kæd og andet snask fra rensdyr.
Og derudover havde jeg ikke så meget... jeg listede over til naboen og stjal et stort flot græskar som han sikkert skulle genere mig med i forbindelse med det der elendige halloween og på vejen røg der er par vildæbler i lommen.
I en mørk afkrog af køkkenet lå der nogle indtørrede fed hvidløg, lidt ingefær og en lunken øl. Øllen blev drukket og det værste dårligdom og djævelskab skåret af grøntsagerne.
Rensdyrsnasket røg i en potte med vand og kommover blusset. Æbler, græskar, hvidløg og ungefær blev hakket i småstykker og blev stegt i noget af det afskummede rensdyrfedt.
391DE118-3F66-425F-BE06-7962ACF4B233.jpeg
4D491A55-5421-499B-8B10-242D6BB069BC.jpeg
587F0A3C-AED6-40A5-B7D2-CC3ED9BEEDAE.jpeg
07F43AE1-8B2E-47C8-B34C-733C7C395AAC.jpeg
Suppen blev hældt fra kødet og det meste af fedtet røg på en pande sammen med kødet
3A714B74-6B8E-4193-8AD6-427B4445C837.jpeg
Suppen blev hældt over grøntsagerne og så fik det lov at stå og hygge sig i lang tid...

Så drønede jeg er kanonslag (brug eventuelt stavblender) i gryden og hældte noget af grøntsagssnasket over i kødsnasket.

Det stod og hyggede sig imens jeg brændte en pakke .30-06 af i skydetunellen og kørte hjem igen.

I mellemtiden havde jeg kogt græskarkernerne, hældt lidt fedt over dem og et nip salt, ind i ovnen i en times tid ved 160°

Det smagte herligt.
3121B62A-2DC9-4075-97D0-68F55E8B8B0E.jpeg
B8D391B6-C89C-4270-91B1-A1BC17960607.jpeg
Vedhæftede filer
664205B6-FE26-49AE-B1AB-6E8544881DC9.jpeg
AB8F92E1-D580-4C4D-9FB5-907F88F68950.jpeg
CA9579DF-1432-4CF5-8EA1-5DF48C9A34A0.jpeg
Isumaluttut issiaviisa ataat orsorlugit isumagissisarput

Brugeravatar
Hønsetyv
Platin Member
Platin Member
Indlæg: 1378
Tilmeldt: 13. jun 2007, 20:22
Interesser: Genladning
Geografisk sted: Danmark
Has thanked: 1 time
Been thanked: 264 times

Re: Rensdyr-/græskarsnask

Indlæg af Hønsetyv » 13. okt 2018, 17:54

Lad de indviede lære de uindviede eller med andre ord: Lad de kloge lære de dumme.
Hvordan smager græskar?

I USA skal skrællingerne have alt med græskar smag hen under sent efterår (jeg nægter at nævne deres elendige og stærkt kommercialiserede højtid dedikeret til fremskyndelsen af børnenes diabetes 2).

Er det lige så livligt som kogt agurk?

Hav i mente at jeg nok kun har 2-3 smagsløg der stadig fungerer, så alt uden masser af peber og/eller chilli smager som at slikke duggen af en bilrude en tidlig morgenstund!

Brugeravatar
ESAF
This member is
This member is
Indlæg: 625
Tilmeldt: 3. okt 2016, 12:27
Interesser: Våben, Grønland
Geografisk sted: Nordjylland
Has thanked: 82 times
Been thanked: 98 times

Re: Rensdyr-/græskarsnask

Indlæg af ESAF » 13. okt 2018, 18:07

Kære uindviede hr. Fuglebandit.
Græskar smager omtrent som at slikke kogt agurk af forruden på en ford simca, en regnvåd formiddag i august. Men det fylder lidt i maven og kommer til at smage glimrende af rensdyrmave osv. når det bliver behandlet som ovenfor beskrevet.
Amerikanere er sindssyge i alle livets henseender så at bruge deres absurde madvaner som forklaring på noget som helst er som at forsøge at få den danske våbenlov til at give mening.

Kernerne smager til gengæld udmærket når de ristes i salt og fedt... så smager de nemlig af salt og fedt.
Isumaluttut issiaviisa ataat orsorlugit isumagissisarput

Besvar