Bacon på julens rester
: 6. jan 2019, 13:31
Vi kender det alle
Julen er der der er billige flæskestege og så, slutter julen uden de blir solgt
Var derfor ude i en omgang solid jydegen har magten sidste tur rundt i rema1000
Bød 20kr pr 4kilos side og fik dem
Nu er det så at nogle vil tænke hvad faen vil du med 80+kilo flæskesteg din tossede krejler..?
Tjo det er det der laves engelsk bacon ud af vil svaret lyde
Og det er her så et eksempel på resultatet af efter 8dage i lage 5dage tørring og 34timers rygning over bøg med knuste enebær
Julen er der der er billige flæskestege og så, slutter julen uden de blir solgt
Var derfor ude i en omgang solid jydegen har magten sidste tur rundt i rema1000
Bød 20kr pr 4kilos side og fik dem
Nu er det så at nogle vil tænke hvad faen vil du med 80+kilo flæskesteg din tossede krejler..?
Tjo det er det der laves engelsk bacon ud af vil svaret lyde
Og det er her så et eksempel på resultatet af efter 8dage i lage 5dage tørring og 34timers rygning over bøg med knuste enebær