Hot (-ish) sauce. Første forsøg.
: 5. maj 2019, 10:01
Min dreng på ti er glad for hotsauce, men har vanskeligt ved at dosere den hotte “Goose Brand” fra Thailand. Jeg er heller ikke helt oppe i vindstyrke 12, når jeg krydrer, men kan godt lide, når det brænder lidt - og gerne giver lidt ekstra smag i tilgift.
Derfor samlede vi lidt op i Bilka og lavede en enkel sauce.
3 Habanero chilier
3 peberfrugter
3 fed hvidløg
1 lille dåse tomatpuré
1 dl eddike
1tsk sukker
1 tsk salt
1/2 tsk atamon
Det hele blev hakket, puttet i en kasserolle og blendet. Derefter kogt i ca 15 min. Til sidst tilsat konservering og hældt på flasker.
Jeg klattede en ok portion på aftenens pizza, og jeg synes, det lykkedes at lave en stærk, men ikke overvældende hotsauce.
Det var mit noob-bidrag. Jeg ville blive glad, hvis nogle af jer ville dele jeres hotsauce-opskrifter her i tråden
Derfor samlede vi lidt op i Bilka og lavede en enkel sauce.
3 Habanero chilier
3 peberfrugter
3 fed hvidløg
1 lille dåse tomatpuré
1 dl eddike
1tsk sukker
1 tsk salt
1/2 tsk atamon
Det hele blev hakket, puttet i en kasserolle og blendet. Derefter kogt i ca 15 min. Til sidst tilsat konservering og hældt på flasker.
Jeg klattede en ok portion på aftenens pizza, og jeg synes, det lykkedes at lave en stærk, men ikke overvældende hotsauce.
Det var mit noob-bidrag. Jeg ville blive glad, hvis nogle af jer ville dele jeres hotsauce-opskrifter her i tråden