Krabbesuppe

Stedet hvor du deler dine opskrifter med os andre.
Brugeravatar
Raptor357
Platin Member
Platin Member
Indlæg: 7550
Tilmeldt: 26. mar 2010, 23:27
Interesser: At skyde og ramme
Geografisk sted: Stor Kbh
Has thanked: 450 times
Been thanked: 902 times

Re: Krabbesuppe

Indlæg af Raptor357 » 26. jul 2020, 00:03

Ras.Killing skrev:
25. jul 2020, 19:16
Og så kan der vist ikke koges mere suppe på den :giggle:



youtu.be/eQNkFtAhonU
Det har du gjort godt. :bowdown:
Kun mængden af varm luft er begrænsningen på hvor højt politikerne stiger til vejrs

aurc1980
Bronze Member
Bronze Member
Indlæg: 45
Tilmeldt: 5. maj 2019, 09:29
Interesser: Jagt og Fiskeri
Geografisk sted: Østjylland
Has thanked: 65 times
Been thanked: 5 times

Re: Krabbesuppe

Indlæg af aurc1980 » 2. sep 2020, 13:55

Det er så vildt at der er så meget smag i de små labaner :fun:

Nogle kan ligefrem synes det er for meget med den lidt fiskede og søde smag der kan opstå fra sådan er strandkrabbe-nedkog.

Så serverer man det for "strand-krabbe-bisque-jomfruer", har jeg god erfaring med at skrue op for andelen af fløde/hvidvin og ned for krabbefonden.

Vil man være meget avanceret, kan man køre krabbe-bisquen gennem en sifon når den er sigtet og tilsat fløde til slut (hvilket ikke mindst er sjovt for børnene). Så får man en delikat cremet/luftig suppe, hvor man jo netop også kan lægge et stykke af den småfisk man har fanget ved.

Synes sifonen bliver demonstreret fint her (sådan een finder mna hurtigt på tilbud hvis man googler)

https://www.youtube.com/watch?v=mU8Qg2_HZ88

Brugeravatar
Ras.Killing
Platin Member
Platin Member
Indlæg: 5152
Tilmeldt: 15. mar 2009, 22:00
Interesser: Jagt & pistolskydning
Geografisk sted: Sy'Fyn
Has thanked: 1009 times
Been thanked: 1366 times

Re: Krabbesuppe

Indlæg af Ras.Killing » 2. sep 2020, 14:25

aurc1980 skrev:
2. sep 2020, 13:55
Det er så vildt at der er så meget smag i de små labaner :fun:

Nogle kan ligefrem synes det er for meget med den lidt fiskede og søde smag der kan opstå fra sådan er strandkrabbe-nedkog.

Så serverer man det for "strand-krabbe-bisque-jomfruer", har jeg god erfaring med at skrue op for andelen af fløde/hvidvin og ned for krabbefonden.

Vil man være meget avanceret, kan man køre krabbe-bisquen gennem en sifon når den er sigtet og tilsat fløde til slut (hvilket ikke mindst er sjovt for børnene). Så får man en delikat cremet/luftig suppe, hvor man jo netop også kan lægge et stykke af den småfisk myan har fanget ved.

Synes sifonen bliver demonstreret fint her (sådan een finder mna hurtigt på tilbud hvis man googler)

https://www.youtube.com/watch?v=mU8Qg2_HZ88
Den med sifon vil jeg lige have i baghovedet :thumbup:
"The culture I stand for is sometimes lost into today's society, when in fact society was built on the culture of The Hunter.

Make Fyn fin again!

Besvar