Side 1 af 1

Krondyrdeller og torskemos

: 18. okt 2019, 20:27
af ESAF
Tog en pose krondyrfars og en halvtørret torsk ud af fryseren i morges uden at have nogen planer for hvad jeg skulle bruge det til.
Det halvtørrede torsk er bedre at bruge i madlavning end at spise som slik, til sidstnævnte er vintertørrede torsk uovertruffent, især med spæk eller smør til.

Nå, kl blev 19.14 og maven knurrede.
Fandt et indtørret blomkål der lå og skammede sig i køleskabet og hakkede det i mindre klumper sammen med to hele hvidløg. Puttede det og hele torsken, uden skind, i gryden og kogte det hele mørt.
Krondyrfarsen blev blandet (æg, kød, lidt havregryn og noget gammelt baconfedt) og stegt i svinefedt.
Grøntsagerne og fisken blev hakket til mos med en gaffel og tilsat 2 dl olivenolie og stegefedtet fra frikadellerne. Salt efter behov.
Nydes med en Tuborg FF, Motorhead (1916) på pladespilleren og en lille Aalborg til dessert (det er vel fredag) :mrgreen:

Der er mad til to dage og det smager skidegodt, man kan slet ikke smage at der er blomkål i :mrgreen:

Re: Krondyrdeller og torskemos

: 18. okt 2019, 20:41
af F U B A R
Hvad er der galt med blomkål eller rosenkål for den sags skyld
Dermed sagt jeg er tovlig personlig med at bruge rester til at kompenere ny ret :smile:

Re: Krondyrdeller og torskemos

: 18. okt 2019, 21:34
af ESAF
F U B A R skrev:
18. okt 2019, 20:41
Hvad er der galt med blomkål eller rosenkål for den sags skyld
Dermed sagt jeg er tovlig personlig med at bruge rester til at kompenere ny ret :smile:
Tja... jeg er ikke kræsen, spiser stort set hvad som helst, men synes blomkål smager som at slikke på en bil. Rosenkål og kålrabi er meget godt, det smager da af noget :fun:
Foretrækker dog til hver en tid, fisk, fedt eller et stykke kød frem for grøntsager.

Re: Krondyrdeller og torskemos

: 19. okt 2019, 00:59
af Kortmentyk
Jeg er fuldstændig vild med ff'ere..
Det er min yndlings.