Krondyrdeller og torskemos
: 18. okt 2019, 20:27
Tog en pose krondyrfars og en halvtørret torsk ud af fryseren i morges uden at have nogen planer for hvad jeg skulle bruge det til.
Det halvtørrede torsk er bedre at bruge i madlavning end at spise som slik, til sidstnævnte er vintertørrede torsk uovertruffent, især med spæk eller smør til.
Nå, kl blev 19.14 og maven knurrede.
Fandt et indtørret blomkål der lå og skammede sig i køleskabet og hakkede det i mindre klumper sammen med to hele hvidløg. Puttede det og hele torsken, uden skind, i gryden og kogte det hele mørt.
Krondyrfarsen blev blandet (æg, kød, lidt havregryn og noget gammelt baconfedt) og stegt i svinefedt.
Grøntsagerne og fisken blev hakket til mos med en gaffel og tilsat 2 dl olivenolie og stegefedtet fra frikadellerne. Salt efter behov.
Nydes med en Tuborg FF, Motorhead (1916) på pladespilleren og en lille Aalborg til dessert (det er vel fredag)
Der er mad til to dage og det smager skidegodt, man kan slet ikke smage at der er blomkål i
Det halvtørrede torsk er bedre at bruge i madlavning end at spise som slik, til sidstnævnte er vintertørrede torsk uovertruffent, især med spæk eller smør til.
Nå, kl blev 19.14 og maven knurrede.
Fandt et indtørret blomkål der lå og skammede sig i køleskabet og hakkede det i mindre klumper sammen med to hele hvidløg. Puttede det og hele torsken, uden skind, i gryden og kogte det hele mørt.
Krondyrfarsen blev blandet (æg, kød, lidt havregryn og noget gammelt baconfedt) og stegt i svinefedt.
Grøntsagerne og fisken blev hakket til mos med en gaffel og tilsat 2 dl olivenolie og stegefedtet fra frikadellerne. Salt efter behov.
Nydes med en Tuborg FF, Motorhead (1916) på pladespilleren og en lille Aalborg til dessert (det er vel fredag)
Der er mad til to dage og det smager skidegodt, man kan slet ikke smage at der er blomkål i