....helt from scratch
2 pund lever til 1 pund spæk. Til et pund lever/spæk laves en opbagning af 40 gr smør, 5spsk mel og 3 1/2 dl mælk. Køles og tilsættes 1 æg, 2 tsk salt, 1 tsk peber, 1 knivspids nelliker og 1 knivspids allehånde. 1stor løg pr 550 gram lever/spæk. Bages i 3-4 kvarter ved 170 grader.
Svinet er en ungarsk uldgris (orne) på 125 kg slagtevægt, født og opvokset på friland. Smag, farve og tekstur er en anden verden i forhold til et industrislagterisvin.
HR
Leverpostej from scratch.
-
- Platin Member
- Indlæg: 2150
- Tilmeldt: 23. jan 2016, 20:10
- Interesser: Hund, skydning, jagt og mad.
- Geografisk sted: Djursland
- Has thanked: 595 times
- Been thanked: 1035 times