Krikand i portvin
: 28. dec 2020, 19:53
Krikand - noget af det fineste vildt der kan ramme middagsbordet!
Her som krikand i portvin!
• Krydder den rensede and med salt og peber, og brun den af i riiiigeligt smør.
• Placer anden i et ildfast fad, held end sjat portvin ved og pak and/fad ind i staniol. Giv den 20min i ovnen v. 225˚C.
• Af med stanniolen og giv den 5 min ved høj varme for lige at brune den af. Lad anden stå og trække efterfølgende.
Dette giver en lækker, saftig og rosa krikand vil man have den gennemstegt, vil jeg tro man bare skal hæve stegetiden til 25 min.
Stegeskyen kan evt. koges ind til en kraftig glaice... men smager også ganske glimrende som den kommer fra ovnen
Her som krikand i portvin!
• Krydder den rensede and med salt og peber, og brun den af i riiiigeligt smør.
• Placer anden i et ildfast fad, held end sjat portvin ved og pak and/fad ind i staniol. Giv den 20min i ovnen v. 225˚C.
• Af med stanniolen og giv den 5 min ved høj varme for lige at brune den af. Lad anden stå og trække efterfølgende.
Dette giver en lækker, saftig og rosa krikand vil man have den gennemstegt, vil jeg tro man bare skal hæve stegetiden til 25 min.
Stegeskyen kan evt. koges ind til en kraftig glaice... men smager også ganske glimrende som den kommer fra ovnen