4-6 Kragebryster per person
Bacon
Hvedemel
Løg
Portvin
Fløde
Skær brysterne fri fra benet, og flæk brysterne næsten igennem (sommerfugle-snit).
Placer et stykke bacon og et stykke løg på den ene halvdel af det åbne bryst.
Luk brystet igen, og sæt en tandstik i, så det forbliver lukket (brug tandstik uden smag ).
Vend efterfølgende brysterne i hvedemelen.
Steg brysterne gyldne i smør i en gryde (ikke margarine eller olie).
Tag brysterne op, og læg til side.
Hak noget løg, som blancheres i gryden.
Tilsæt portvin. Mængde afhængig af potionsstørrelse .
Kog potvinen ind, så den nærmest bare er en glasur på de hakkede løg.
Tilsæt samme mængde fløde som portvin (regner ikke med at det er nødvendigt at fortælle at det skal være piskefløde).
Kog op, og lad det jævne.
Smag til med salt og peber, tilsæt evt kulør.
Kom brysterne retur i gryden, og lad simrer i 30 min.
Serveres med kartoffelmos og syltede tyttebær.
Og hvis man vil have noget surt, så syltede rødløg.
En farvorit her i huset.
Benløse krager (by request)
-
- This member is
- Indlæg: 185
- Tilmeldt: 9. maj 2018, 12:52
- Interesser: Jagt og Jagtfeltskydning
- Geografisk sted: Herlufmagle
- Has thanked: 70 times
- Been thanked: 62 times
Benløse krager (by request)
Nordisk Våbenforum aka Heste-nettet for voksne mennesker.
Jagt og skydning er ikke en hobby - det er meningen med livet!
Jagt og skydning er ikke en hobby - det er meningen med livet!