Start med at skyde et vildsvin, afmonter bag køller, og stik et spyd igennem .
Salt , pebber og timinian.
Også på grillen.
Vildsvin kølle på weber
- RKN
- Platin Member
- Indlæg: 2690
- Tilmeldt: 24. okt 2009, 10:09
- Interesser: Skydning, Jagt og mad
- Geografisk sted: Jammerbugt
- Has thanked: 2436 times
- Been thanked: 269 times
Vildsvin kølle på weber
- Vedhæftede filer
-
- 20170414_191025.jpg (589.21 KiB) Vist 7365 gange
Heller 2 i dunken, end dunken i 2'eren
- Agamemnon
- Moderator
- Indlæg: 3584
- Tilmeldt: 6. jan 2008, 15:36
- Interesser: Skydning genladning Etymologi
- Geografisk sted: København
- Has thanked: 566 times
- Been thanked: 1055 times
Re: Vildsvin kølle på weber
Opskriften er da til at overskue.
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
Edmund Burke, 1729-1797.
Edmund Burke, 1729-1797.
- Caspian1911
- Moderator
- Indlæg: 4065
- Tilmeldt: 1. nov 2006, 16:59
- Interesser: IPSC, gamle danske våben
- Geografisk sted: Djursland
- Has thanked: 564 times
- Been thanked: 368 times
Re: Vildsvin kølle på weber
Kan du sige noget om, hvordan du styrer, at temp. ikke kommer over 58 gr i kernen?
As I hurtled through space, one thought kept crossing my mind - every part of this rocket was supplied by the lowest bidder.
~ John Glenn, RIP
~ John Glenn, RIP
-
- Platin Member
- Indlæg: 1392
- Tilmeldt: 9. apr 2008, 15:13
- Interesser: WW2 våben long range shooting
- Geografisk sted: Østjylland
- Has thanked: 168 times
- Been thanked: 195 times
Re: Vildsvin kølle på weber
Præcis men nogle er det simple bare det bedste
Mvh udlært kok
Og bon appetit
I spent most of my money on beer , guns and women
The rest i just wasted!
The rest i just wasted!
- RKN
- Platin Member
- Indlæg: 2690
- Tilmeldt: 24. okt 2009, 10:09
- Interesser: Skydning, Jagt og mad
- Geografisk sted: Jammerbugt
- Has thanked: 2436 times
- Been thanked: 269 times
Re: Vildsvin kølle på weber
Jeg gav dem bare en time på fuld blus.Caspian1911 skrev:Kan du sige noget om, hvordan du styrer, at temp. ikke kommer over 58 gr i kernen?
Aner ikke hvad temperaturen var, de var gemmen stegte, og vildt saftige.
Heller 2 i dunken, end dunken i 2'eren
- Caspian1911
- Moderator
- Indlæg: 4065
- Tilmeldt: 1. nov 2006, 16:59
- Interesser: IPSC, gamle danske våben
- Geografisk sted: Djursland
- Has thanked: 564 times
- Been thanked: 368 times
Re: Vildsvin kølle på weber
Jeg er ikke vild med gennemstegt vildsvin, derfor mit spørgsmål.RKN skrev:Jeg gav dem bare en time på fuld blus.Caspian1911 skrev:Kan du sige noget om, hvordan du styrer, at temp. ikke kommer over 58 gr i kernen?
Aner ikke hvad temperaturen var, de var gemmen stegte, og vildt saftige.
58 gr er perfekt. :eating:
As I hurtled through space, one thought kept crossing my mind - every part of this rocket was supplied by the lowest bidder.
~ John Glenn, RIP
~ John Glenn, RIP
- Boldsen
- Platin Member
- Indlæg: 1005
- Tilmeldt: 24. maj 2011, 17:48
- Interesser: Jagt & Regulering
- Geografisk sted: Horsens
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 117 times
Re: Vildsvin kølle på weber
Så er et stegetermometer nok lige sagen for digCaspian1911 skrev:Jeg er ikke vild med gennemstegt vildsvin, derfor mit spørgsmål.RKN skrev:Jeg gav dem bare en time på fuld blus.Caspian1911 skrev:Kan du sige noget om, hvordan du styrer, at temp. ikke kommer over 58 gr i kernen?
Aner ikke hvad temperaturen var, de var gemmen stegte, og vildt saftige.
58 gr er perfekt. :eating:
Og heldigvis kan låget åbnes samt spjæld oppe og nede reguleres.
Mvh. Boldsen
Veni Vedi Vici
Veni Vedi Vici